reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MLODA lekko? To gorzej jak z dwojka chorych dzieci
MACIEJKA sto lat dla cory!!! Sory ze pozno ale mam lekkie opoznienia w bb :D nie jestem juz w tematach no i na telefonie nie widze suwakow...

No ja juz po szkole :) obiad gotowy, zaraz lece po niunke. A. ma w srode wolne, ja tez, ogarniemy dom do remontu, zawieziemy krolika, zjemy lunch no i sie spakujemy iiiiii HELLOOOOOO POLAND :D
Nie wiem czy nie wyladuje na detoxie po tych prawie 3 tygodniach hahahah

heJ. Ja zyje, jeszcze w 2paku, chociaz juz licze na porod, bo serio nie yrabiam w te upały. Chociaz z drugiej str niewiem czy to takie ekstra przyjemne byc swiezo po porodzie jak na podworku ponad 30 st. a zewszad sie leje ;/ Oficjalnie to jeszcze miesiac mam do terminu... niby chcialam na swoje urodziny, 18-go wrzesnia. ale niewiem czy wytrwam.

za lekko ponad tydzien szkola.. czekam na nią jak na zbawienie. Bo chlopcy mnie do bialej goraczki doprowadzają. cierpliwosc u mnie jest na poziomie -100.

Mloda gratulacje wielkie :) u nas niby ma byc Blanka. Ale tylko na jednym usg na chwile sie pokazala od dolu. na pozostalych nogi zacisniete.. jak zrobi psikusa to bedzie przerypane..w szafie same dziewczynskie ciuszki. lipa syna w sukieneczki ubierac. Licze na to ze jej nic nie uroslo dodatkowo. Zawsze to zeby matce na starosc poda. bo z synową to roznie bywa :)

1440659087372.jpg
Renata dużo miłości :*

Załączniki

• 1440659087372.jpg
    1440659087372.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 36
Hej dziewczyny co tu tak spokojnie .?
My walczymy z biegunka po zatruciu pokarmowy alergicznym ;/ młody zbyt dużo serkow i przetworów mlecznych jadł a nadal ma skaze ... Juz trochę lepiej nie chce brać leków . Ja leże i juz tak się nudze ze masakra nic zrobić nie mogę bo wszyscy krzyczą ;/ we wtorek wizyta zobaczymy co tak się dzieje ;)

Hej dziewczyny :)

młoda mama ogromne grarulacje!!:-)

U nas spokojnie, P. juz do przedszkola ma wszystko kupione, teraz zostalo tylko czekać na rozpoczęcie:) Spokój troszke miałam bo P. od poniedziałku byl u mojej mamy na wakacjach:-) dzisiaj po pracy D. po niego pojedzie a wieczorem wybieramy sie na dożynki hehe ;) Ale wynudziłam sie przez ten czas jednak wole jak lata po domu i krzyczy ale nawet ani razu nie powiedział że tęskni i chce do domu, szalał z moimi bracmi:)

Aa i jak dobrze pójdzie to ide do pracy:-) zalatwiliśmy sobie z siostrą sprzatanie, trzeba tylko ksiązeczki sanepidowskie wyrobic także w tym tygodniu zabieram sie za to:)

Hej.
Lenati- spoznionr wszystkiego najlepszego dla Natalci :*

U nas jakos leci. W zeszlym tygodniu chodzilam z lobuzem do przedszkola na dni adaptacyjne i masakraaaaa... Jest taka tam niedobra, wcale nie slucha co pani mowi.. bedzie sie dzialo od jutra ;) Jedt tam taka trojca: Maja, Filipek i Dawidek :p Moze tez bedzie inaczej jak mnie przy niej nie bedzie. Jutro juz idzie na pelen etat ;) Bede jutro wyc zapewnr, a w dodatku moje urodziny. Szybko bede wiac stamtad hehehe ;) Noo i mysle ze Maja plakac nie bedzie, ale jak widzi jak jakoes dziecko placze to ona tez zaczyna ;)

Paulina- a jak twoja Nikola sie odnalazla w przedszkolu?
Madzialena- a Twoj na ile godzin idzie?

Jedne mamy twierdza ze pierwszy msc beda odbierac po zupce czyli o 11,30 a dziecko zapisane do konca. Dla mnie to glupota bo pp zupce jest lezakowanie a pierwszy miesiac wlasnie najwazniejszy zeby dziecko wbilo sie w rytm przedszkola i zasad tam panujacych. A tak to bedzie wiedzialo ze byla zupa to bedzie i zaraz mama. Panie odradzaly tak robic no ale wiadomo jak jest ;)

reklama
MAGDA w se jesr inne pojecie. Pierwszy tydzien chodzi sie z dzieckiem icpozniej stopniowo zostawia, pol h, 1h, 2h i tak dalej... Nikola ok, na poczstku byl placz ze zostaje ale teraz oki chetnie chodzi no i zaczyna mieszac szwedzki z polskim. Chodzi od 7-15.

My w Pl jest kuzwa dramat. Kosa za kosa leci matka kazala mi sie wynosic wiec pomyslcie co jest :). Ale ogolnie fajnie

Do góry