reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pierwszy raz jadąc do pracy chce mi się płakać. Do ostatniej minuty nianio siedział mi na kolanach i płakał że mam zostać albo go zabrać ze sobą. :(

reklama
Młodamama to już tylko chwilka :-) ale ci fajnie:-) co prawda nie wiem jak to mieć cc i czekać na nią, iść do szpitala na dany dzień i godzinę ale pamiętam jak czekałam na termin a Później na jakiekolwiek objawy :-) a teraz czekam aż okres się nie pojawi i zobaczę te dwie Kreseczki

Papitka a ile dziecko ma? Ja też nie wyobrażam sobie odstawić dziecko. Wiem że kiedyś będę musiała

Hej.

Papitka- no wreszcie sie pojawilas ;)
Ruda- hej, jestesmy w tym samym wieku ;) Jestem Magda, lat 24, mama 2,4 msc Majki, ktora tez juz zaczela przedszkole ;)

Maja rano troszke poplakuje. Dzis np w domu mowi czy pojdziemy na spacerek, ze ona wezmie wozek, albo na hustawke, albo do sklepu albo czy jedziemy do babci bo ona noe chce do przedszkola ;) Mi tez ciezko jak ona tak prosi i placze ale wiem ze krzywda jej sie nie dzieje tam bo wychodzi zadowolona. Nawet zaczela spac w przedszkolu i pozniej dobry humor ma. Dzis poleciala z placzem do pani co pracuje jako pomoc przedszkolna a druga mnie zagadala i patrze a ta wtulona w ta pania, i szybko ucieklam stamtad ;)

I mam w domu meza przeziebionego, takze tragedia :p Jak on narzekal wczoraj, a jak mu powiedzialam ze dostalam @ i jajniki mnie tak nappieprzaja to kazal wziazc tabletke mi i powiedzial ze jestem przyzwyczajona bo co msc to mam :D

Hejka:)

Witam nowe mamy:-) Mam 24 lata i jestem mama 4,5 letniego Piotrusia:)

papitka hejka! dawno Cię nie było to super że nadal masz pracę:)

magda jak chlop chory to gorzej niz jak dziecko chore:-D to przynieś, tamto przynieś, my za to musimy ze wszystkim sobie radzić
lenati​ trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musisz w to wierzyć:)

U nas ok tyle że P. popłakuje w przedszkolu, pierwszy dzien był super, drugiego dnia płakal jak wychodziłam a dzisiaj juz na schodach sie ociągał;/ Pani mowi że jak tylko wychodze to się uspokaja:) Mają w grupie chłopców którzy juz drugi rok chodzą do przedszkola i bawia sie razem, także cięzko jest mu sie wbić w ,,towarzystwo'' ;/ ale ładnie bawi się z dziewczynkami chociaż tyle, mam nadzieję że z czasem się zaklimatyzuje, oby

Hejka ;)
My ciągle siedzimy w domu z zacisnietymi nogami 5 tyg trzeba wytrzymać ... Manio ma kryzyz 2 latka ciężko mi sobie z nim poradzić bo chce żeby go nosić a ja nie mogę i ma Focha wtedy nie wiem co robić ciągle płacz krzyki jak nie jest po jego ...

reklama
Do góry