reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matko jaki upałł! Jest 37 st w cieniu :szok: a ja na zakupach z dziećmi ...

U mnie też jest okres adaptacyjny, ale w formie wydłużenia czasu w placówce, bez obecności rodzica.

reklama
Hej.
No my juz tez tylko czekamy na rozpoczęcie roku szkolnego. Bartek tez idzie do przedszkola. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo on jak płacze to od razu z piskiem takim ze ho ho.

PAULINA He he dobre. Kosy lecą ale ogólnie fajnie :D

Co do adaptacji to ja zamierzam pierwsze dni z nim posiedzieć a potem właśnie ja się da pół godziny, godzina itd. Wiem ze z dziećmi on lubi się bawić. Jedyny mankament to niechęć jego do mówienia. Może jakoś się zaaklimatyzuje mam nadzieje.

Heja heja :) ostatni dzien, dzis wieczorem rodzice maja lot. Jaka ulga..

I upaly sie skonczyly. Jak dzis przyjemnie bylo wyjsc na balkon...

MLODA ciesz sie :p wsumie to zawsze jest ta "zla" strona. Ja to tescia nienawidze.

Jutro idziemy z moim starym na randke :) a w sobote N. jedzie do krk do mojej babci a do mnie przyjezdza druhenka, znajac zycie nie skonczy sie na spokojnym siedzeniu w domu

reklama
Hejo ;)
Ja wczoraj bylam u ginekologa szyjka licha za 5-7 tyg cesarska będzie ;) juz nie mogę się doczekać ...

PAULINA ja na teścia złego słowa nie mogę powiedzieć . Widzę ze weekend imprezowy , ja weekend spedze w szkole ;)

Pogoda faktycznie się zmieniła można odetchnąć troszkę ;)

Do góry