reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Lenati- mala Natalcia normalnie z twarzyczki ;) super, niech rosnie ;)

Maciejka- ja wczoraj z Maja bylam nad woda to usta sine, trzesie sie ale z wody wyjsc nie chce ;)

Upalow ciag dalszy.. a przy piatku to juz w ogole Afryka ma byc....

Lenati ale ten czas leci:szok: juz kawal dziewczynki z Zuzi?;-)
Magda, Bartek tak samo ostatnio bylismy nad woda i przez 2 godz nie wychodzil tylko krzyczal zeby wody dac do picia;-)
o upalach nic nie mow:nerd:

Magda co nie.? Mi tez do Nati podobna . wczesniej w 18tc identyko tata , a teraz taka mala Natalia ;)

KASIECZNA corka <3 ANULA tak , Zuzka. ;-) chyba starsza siostra juz z Zuzi nie ustapi ;) Zuzia jest jej i koniec .. Czesto mi mowi i tuli brzuch ze ja mocno kocha i juz sie doczekac nie moze.

Ehh mam.nadzieje ze szybko sie Zobacza po porodzie !!

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Hejka:)

Witam nowe mamy:) jestem mama 4, 5 letniego Piotrusia:)

Ja juz mam dosyc upalow juz jak murzyn chodze bo mnie slonce szybko lapie.W mieszkaniu na szczescie chlodno mamy:)

Co do wymiotow w ciazy to wspolczuje:/ ja za to meczylam sie ze zgagami i to w ostatnich dwoch miesiacach:) i na widok sera zoltego mnie mdlilo:)

Anula- my w tamtym roku tez mielismy taka pogode... Tylek mialam zapocony :p Pot sie lał z kazdego.

My za tydzien we wtorek nad morze :D oby pogoda wtedy dopisala ;)a wracajac znad morza mamy wesele za tydzien w sobote, moj T swiadkuje kuzynce ;)

U was tez prad wylaczyli? U nas w domu na szczescie nie bo wiatrak chodzi od rana do nocy, ale T remontuje hale i dzis juz nie robia wcale bo od 6do 22brak pradu a to duza firma jest. Niby od jutra normalnie ma byc.

Siostra T wrocila z Portugalii to mowi ze 2dni nawet deszcz tam padal, tu cieplej niz tam... Szooook.

czesc dziewczyny ja mam remont i nie mialam neta, upaly okropne , nie da sie funkcjonowac , u mnie w domu 3 wiatraki chodza i nic.. wymioty mnie juz nie mecza ale za to czesto mi niedobrze . Niech ten upal sie konczy :(

reklama
Do góry