reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda ja z chlopcami mialam termin na koniec kwietnia, to zimą w lekkiej kurteczce, rozpieta i mi wiecznie gorąco bylo. snieg po kolana a ja w klapkach do sklepu, bo nogi sie pocily. Teraz to jest koszmar. przez te upaly ja sie ledwie taczam. Licze ze urodze w terminie a nawet w sierpniu .. bo serio mam juz dosc. No chyba ze jakims cudem... zrobi mi sie lzej. Moze jak brzuch sie obnizy?? ale co ja wtedy zaloze na siebie na wierzch?? Tak sie zastanawiam nad poczatkiem roku. F do 4 kl.. O do 1 kl. wypadalo by isc z dziecmi. Ale w czym???? Kurde namiot chyba na siebie naloze..
jedyny plus tej ciązy latem ze od maja przytylam ledwie 1 kg :) mniej do zrzucania bedzie..

reklama
Ja za to mam duzo kg na + .... Wiec tym bardziej mi ciezko ;/

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Wy w ciazy i umieracie a ja bez niej ledwo zyje.... Kreci mi sie w glowie, niedobrze mi i mam takie uderzenia goraca. A wczoraj jade autem i slysze o menopauzie ze takie objawy sa i sie zaczela smiac sama do siebie, wiec chyba przechodze menopauze. A tak serio to jeden dzien 33stopnie, nastepnego 18i tak w kolko.. Moja glowa tego nieogarnia.... Jesc mi sie nie chce wcale i mnie tak muli...

Dzis jedziemy na roczek, do tej malutkiej co miala 3dni na naszym slubie.. Ale ten czas leci...
Maja tez daje mi czadu ostro juz od dluzszego czasu....

Aa no i wesele mamy 22go sierpnia, nad morzem, wiec najpierw jedziemy lezec na plaze a w drodze powrotnej na wesele ;)

Lenati, Tren- jeszcze troszke ;)
Tren a juz przygotowane masz troche? Bo Lenati to jeszcze nie pytam bo jeszcze chwilke dluzej ;)

Ja dwie ciąże z wielkim brzuchem przechodziłam w upałach, ostatnią miałam w 40 tygodniu 38 stopni na dworze, więc wiem dziewczyny co czujecie, naprawdę :(

My dziś do brata mojego na imieninki idziemy :)

Magda0109 ja mam to samo raz mi goraco raz kreci sie w glowie ale wydaje mi sie ze to od tych upalow ostatnio mialam z P. jechac na zakupy do miasta i zrezygnowalam bo balam sie ze gdzies padne na chodniku, teraz ochlodzenie mamy:)

Lenati u mnie lącznie juz tez sporo jest :) z tym ze od maja na waga stoi. Za to w objetosci nie :)

Magda chyba wszystko juz przygotowane.

hej kobitki wiec ja po usg :) mamy bijace serduszko dzidzia ma 2.5 cm :) bardzo sie ciesze :) chodz od 3 dni mecza mnie wymioty

reklama
Hej.
Zxcv- hej, powiedz cos wiecej o sobie ;)
Magdaa- super, super niech rosnie maluszek ;)

My wczoraj mielismy gosci z Anglii, zajechali na nocke i dzis dalej w Polske pojechali do siebie po sniadanku ;)

Mnie od wczoraj meczy taki bol.migdala ze az mnie pali :/
U nas dzis wiejeeeeee strasznie. Pozniej z Maja sie wybiore na sale zabaw, bo siostra T z rodzinka na wczasy polecieli i nie ma gdzie na kawke isc ;)

W sobote Maja zostaje u moich rodzicow a my mamy wychodne, kino i kolacyjka bo w niedziele mamy rocznice slubu,meeega szybko ten rok zlecial i tyle sie wydarzylo ;)

Do góry