reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czeesc dziewczyny ;*
Pamietacie Nas jeszcze ?
U nas wszystko po staremu, czas za szybko leci i jakos nie mam motywacji by sie zebrc i wkoncu cos napisac .
Co slychac u Was, piszcie bo cos tu sie cicho zrobilo ;\

Jejku od slubu juz 2 msc.. Jak to leci ..
2 tygodnie i koniec wakacji.. I znow przedszkole ,macie juz wyprawki? My juz pokupilysmy z Jula wszystko , wiekszosc w kucyki pony haha . Chyba jej ta mania na konie nie minie nigdy, ostatnio chodzi i mowi zeby ja zapisac na jazde .. Moze pojedziemy kiedys zeby zobaczyla jak to jest ;)

Jak tam dzieciaki w te upaly? Moja to sama siebie przechodzi.. Ale co sie dziwic , cale sCzescie ze od 2 ni jest chlodniej ;)

Aaa tak dla nowych mam to jestem Kasia , mama 4 letniej Julki ;)

reklama
Hejka:)

U nas koniec upalow od trzech dni jest chlodno i w koncu mozna odsapnac:) Tak to po staremu, dalej szukam pracy a dorywczo chodze zbierac maliny;) P. od wrzesnia do przedszkola polowe ma juz kupione reszta w tym tygodniu:) mam stresa jak to moje dziecko sobie poradzi:) fajnie bo ma juz kolege ktory prawdopodobnie tez idzie do przwdszkola wiec bedzie mu razniej;)

23may a co kupowalas corci do przedszkola? Mi w sekretariacie mniej wiecej powiedzieli jak ma wygladac wyprawka a reszte dowiemy sie we wrzesniu:)

Hej. U nas dalej ciepelko. Od poltorek tygodnia mamy przedszkole a ja od trzech dni chodze do szkoly. Czas leci za tydzien do Polski. Nie chce mi sie. Ledwo wejdziemy w rytm szkoly i przedszkola zaraz przerwa i znowu wbijanie sie w rytm.. w szkole mysleli ze pochodze z Turcji, masakra.

Co do wyprawek ja nie kupywalam nic. Wszystko zapewnia przedszkole.

Jak tam Renata i Lenati? Renata piekne wygladasz ;) Lenati pokaz sie na privie

Madzialena, my dostaliśmy konkretną listę co mamy kupic ;) za rok idzie do publ. na wieś do Nas, i tam jest poprostu składka na wyprawkę ;)

szukam auta ... ciemno to widze.;/

Hej. U nas dalej ciepelko. Od poltorek tygodnia mamy przedszkole a ja od trzech dni chodze do szkoly. Czas leci za tydzien do Polski. Nie chce mi sie. Ledwo wejdziemy w rytm szkoly i przedszkola zaraz przerwa i znowu wbijanie sie w rytm.. w szkole mysleli ze pochodze z Turcji, masakra.

Co do wyprawek ja nie kupywalam nic. Wszystko zapewnia przedszkole.

Jak tam Renata i Lenati? Renata piekne wygladasz ;) Lenati pokaz sie na privie
Cykne jaka fote to sie ujawnie ... kulka jestem i tyle ;))

Madzialena, my dostaliśmy konkretną listę co mamy kupic ;) za rok idzie do publ. na wieś do Nas, i tam jest poprostu składka na wyprawkę ;)

szukam auta ... ciemno to widze.;/

Szukaj Kasiu szukaj ; )))

My zyjemy , alee ledwie . wpadne kiedys wiecej napisać ;-) ciezki mam ostatnio zasieg w domu , jedynie u mamy moge wejsc porządnie w neta

Witam Dziewczynki ;)
Czy ktoś mnie pamięta ?
U nas dużo się dzieje ... W październiku spodziewamy sie dzidziusia ;) do 31tc miała to być Ada Maniuś się nastawił na dziewczynkę przytula brzuszek śpiewa dzidziusiowi ... Tydzień temu trafilam do szpitala ze skracajaca się szyjka i było robione USG i okazało się ze nasza upragniona Ada została chlopcem ;) ! Wymyslamy właśnie imię dla naszego drugiego syna i kompletujemy wyprawke no na ta chwile wszystko mamy różowe ;) a Maniuś o tak na brata mówi Ada .

Ola mama prawie 2 letniego Maniusia ;)

Hej
My już po wakacjach. Powiem szczerze, że samej z dwójką na wczasach to rządem wypoczynek hehe
Jutro robimy imprezę, mała ma 2gie urodzinki a ja dziś imieninki :))

Młoda mama gratulacje !!! Super :)) też z synkiem miałam taka niespodziankę, ale w 37 tygodniu :szok: dlatego z drugim nie chciałam poznać płci.

reklama
Do góry