reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23May nie mam :p na zakupy jade dzien przed weselem
MLODA ja nie cieszylam sie na wiesc o slubie siostry A. :p bo pasuje wlozyc tyle do koperty ile ona rok temu dala haha

Hej :)
Ja jak szłam na wesele koleżanki to znalazłam różową sukienkę do kolan z przodu, z tyłu dłuższa do połowy łydek. Mega się ucieszyłam bo moje cycki to jak dwie głowy i się spokojnie zmieściły. Trzeba pochodzić i poszukać po prostu ;p
MłodaMama18, gratuluję :)

Kasieczna jak sie ma czas to spoko mozna chodzic :)
MLODA jeden wydatek odchodzi bo Nikola ma szyta sukienke na pierwszy dzien przez Panne Mloda no i garnitury mojego A. bo tez ma nowki, a nie po to dalam tyle pieniedzy w zeszlyn roku zeby byly na raz. Jedynie koszule na drugi dzien bo na pierwszy tez ma nowke bo byla na zapas na nasze wesele. Wiec od stop do glow mam sie tylko ja obkupic ;D spoko dam rade w jeden dzien

Ale u nas goraco. Nike juz odprowadzilam i czekam na autobus odwalilam sie w dlugie spodnie bo nie podejrzewalam ze o tej porze bedzie cieplo...

PAULINA no to faktycznie tragedii nie ma ja bym każdemu musiała ubranie kupić ..

My dopiero wstalismy dziś w końcu mój Ł ma wolne i jest rano w domu ;) to troche mnie obciazy Maniem się zajmie obiadek zrobi a ja poleze troche więcej ;)

reklama
MLODA moja Nik wczoraj usnela o 17 i wstala przed budzikiem o 5.58. Normalnie ja wstaje o 6 a ona 6.45 ubiera se i lecimy na sniadanie do przedszkola. Fakt jak maz w domu to fajne odciazenie, moj byl caly weekend ale chory to lekko mowiac przeje.bane :p

Do góry