reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Lenati- mala Natalcia normalnie z twarzyczki ;) super, niech rosnie ;)

Maciejka- ja wczoraj z Maja bylam nad woda to usta sine, trzesie sie ale z wody wyjsc nie chce ;)

Upalow ciag dalszy.. a przy piatku to juz w ogole Afryka ma byc....

Lenati ale ten czas leci:szok: juz kawal dziewczynki z Zuzi?;-)
Magda, Bartek tak samo ostatnio bylismy nad woda i przez 2 godz nie wychodzil tylko krzyczal zeby wody dac do picia;-)
o upalach nic nie mow:nerd:

Magda co nie.? Mi tez do Nati podobna . wczesniej w 18tc identyko tata , a teraz taka mala Natalia ;)

KASIECZNA corka <3 ANULA tak , Zuzka. ;-) chyba starsza siostra juz z Zuzi nie ustapi ;) Zuzia jest jej i koniec .. Czesto mi mowi i tuli brzuch ze ja mocno kocha i juz sie doczekac nie moze.

Ehh mam.nadzieje ze szybko sie Zobacza po porodzie !!

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Hejka:)

Witam nowe mamy:) jestem mama 4, 5 letniego Piotrusia:)

Ja juz mam dosyc upalow juz jak murzyn chodze bo mnie slonce szybko lapie.W mieszkaniu na szczescie chlodno mamy:)

Co do wymiotow w ciazy to wspolczuje:/ ja za to meczylam sie ze zgagami i to w ostatnich dwoch miesiacach:) i na widok sera zoltego mnie mdlilo:)

Anula- my w tamtym roku tez mielismy taka pogode... Tylek mialam zapocony :p Pot sie lał z kazdego.

My za tydzien we wtorek nad morze :D oby pogoda wtedy dopisala ;)a wracajac znad morza mamy wesele za tydzien w sobote, moj T swiadkuje kuzynce ;)

U was tez prad wylaczyli? U nas w domu na szczescie nie bo wiatrak chodzi od rana do nocy, ale T remontuje hale i dzis juz nie robia wcale bo od 6do 22brak pradu a to duza firma jest. Niby od jutra normalnie ma byc.

Siostra T wrocila z Portugalii to mowi ze 2dni nawet deszcz tam padal, tu cieplej niz tam... Szooook.

czesc dziewczyny ja mam remont i nie mialam neta, upaly okropne , nie da sie funkcjonowac , u mnie w domu 3 wiatraki chodza i nic.. wymioty mnie juz nie mecza ale za to czesto mi niedobrze . Niech ten upal sie konczy :(

reklama
Do góry