reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka u nas też ciepło
Właśnie wróciliśmy z przedszkola, Dennis oczywiście rowerem
Właśnie wróciliśmy z przedszkola, Dennis oczywiście rowerem
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jaka ciszaaaa wątek chyba umiera...obcielam malemu włosy. ..zajęło mi to ponad godzinę....w grudniu jeszcze nie było problemu a dziś....masakra w efekcie jest nie do końca równo:/
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Macieja są dwie zmiany 8-13 i 13-18 dzięki temy mogli przyjąć więcej dzieci, a mi godziny odpowiadają. Włosy wyrownalam jak Danio spał
Maciejkaa
Fanka BB :)
Hej
Faktycznie pogoda się popsuła. Z wiosny zrobiła się jesień ...
Denerwują mnie rodzice w szkole, którzy starają się ze wszystkich sił by ich dzieci były lubiane przez wszystkich, potrafią się sztucznie przymilać i inne dziwne rzeczy byle tylko być przyjętym pozytywnie. Na siłę aż :/ Myślę sobie, ciekawe jak wyglądało ich dzieciństwo.. jakieś kompleksy czy co :-/
Faktycznie pogoda się popsuła. Z wiosny zrobiła się jesień ...
Denerwują mnie rodzice w szkole, którzy starają się ze wszystkich sił by ich dzieci były lubiane przez wszystkich, potrafią się sztucznie przymilać i inne dziwne rzeczy byle tylko być przyjętym pozytywnie. Na siłę aż :/ Myślę sobie, ciekawe jak wyglądało ich dzieciństwo.. jakieś kompleksy czy co :-/
Anula1989
Fanka BB :)
Witajcie,
u nas nadal swietna pogoda, dzis mielismy 18 stopni porzadki swiateczne zrobione
23may, macie krolika? my w grudniu kupilsmy swinke morska, ktora cale dnie by jadla, wsytarczy ze nas zobaczy od razu piszczy, rano Bartek wierci sie na lozku a ona gryzie klatke i piszczy zeby dac jej jesc, bywa ze jest tak juz o 5
u nas nadal swietna pogoda, dzis mielismy 18 stopni porzadki swiateczne zrobione
23may, macie krolika? my w grudniu kupilsmy swinke morska, ktora cale dnie by jadla, wsytarczy ze nas zobaczy od razu piszczy, rano Bartek wierci sie na lozku a ona gryzie klatke i piszczy zeby dac jej jesc, bywa ze jest tak juz o 5
reklama