reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heej.
Policzek w miare, smarujemy tribioticem i altacetem. Opuchlizna troszke schodzi. Sniak juz zolty jest. Dzis poszla do przedszkola z zaklejonym policzkiem bo sie wstydzila..

Asik. Ja tez chce pierogi :((

Maciejkaa- co moge powiedzieć o sobie, hmmm.. jestem 24 letnią mamą 3 letniej Lenki i czekamy teraz na braciszka lub siostrzyczkę dla córeczki. Jestem obecnie w 10 tyg. ciążu i od początku męczę się z okropnymi mdłościami i brakiem apetytu....mam nadzieje, że to minie niedługo. Jak u Was z pogodą? Bo u mnie fatalnie, głowa od trzech dni mi pęka...ciągle pada, szaro i smutno...brakuje spacerów i placu zabaw.

Mala-Gratuluję!!!! U nas wieje taknze głowę urywa ale mysle ze krótki spacer zaliczymy ;) ah no i chwale sie rowerem i moim kucharzem bo sniadanie dla misi dzisiaj zrobił

Załączniki

• 1427712601595.jpg
    1427712601595.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 41
  • 1427712616407.jpg
    1427712616407.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 45
Hej. Maciejka ja mam zwykly biedronkowy odkurzacz. Zadna firmowka. Kupiony za 80 zl chyba bo promocja byla.jak narazie dziala dobrze,zwarcia tez nie robi.

Mala gratulacje. Co do mdlosci.ja mialam od ok 8 tc do 13tc intensywne. Teraz bywaja co dwa trzy dni. Z mlodszym meczyly mnie do ok 17 tc.

U nas dzis deszcz na zmiane ze sloncem i takim wiatrem ze nawet mnie unosi.

Maciejka tez musze odkurzacz kupic jakis nie drogi a dobry a nic nie znalazłam. :)

Tren szkoda ze teraz nie ma takiego taniego odkurzacza w biedrze;)

Mala gratuluję:) mnie mdłości dlugo męczyły do okolo 20 tyg a ze zgaga mecze sie od początku juz mam dosc normalnie :)

U nas pogoda traaagiczna leje wieje najlepiej w domu siedzieć

Renata a masz workowy? ja patrzę na bezworkowe właśnie ale ceny kosmos..

Ania a nowy czy używany chcesz? Bo ja nawet na te drugie już też patrzę :p

Mala o to super! a skąd jesteś?

happy wypasiona bryka :D

23may dobrze że rana się goi :)

Hej.
MALA MALA gratuluje. Fajna roznica wieku bedzie miedzy dzieciakami

Co do odkurzacza ja mam zelmera aquawelt, mam go cztery lata, pioracy, odkurza na sucho a tez i z filtrem wodnym. Kupilismy go za nieco ponad 600 zl, 4 lata gwarancji, byl problem z wlacNikiem niedawno ale spokojnie na gwarancji naprawili. Polecam, moja mama ma bezworkowy z biedronki ok dwa-trzy lata i dziala

reklama
Do góry