reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny

Oh coż za ożywiona dyskusja, najważniejsze żeby się nawzajem szanować, to jest forum... Ile nas tu tyle zdań ale nie możemy sobie narzucać czy się obrażać jesteśmy dorosłymi i kulturalnymi osobami i domyślam się że każda za taką się uważa. Po to tu jesteśmy żeby rozmawiać dyskutować , pomagać... Może któraś zmieni zdanie na jakiś temat?? O to tu chodzi:)

Teren ojejku ale czas leci już 13 tydzień. Będziesz miała genetyczne?? Wiem że najważniejsze żeby było zdrowe ale ciekawa jetsem czy ustrzeliliście w to córeczke:)

Lenka och rośnijcie zdrowo bo chyba nie gratulowałam:)

Anula ohhhh 100 lat Ciebie nie widziałąm!!!! Gratulacje z okazji ślubu!!! Będziesz miała prawie taką samą datę jak ja bo ja brałam 7 sierpnia i obrączki identyczne tylko ja ma z białego złota.
2Q==

Dawno mnie nie było więc witam kogo nie znam:) u nas wszystko po staremu jakoś się kręci:)

reklama
Hej. witam sie z Torunia.
doopa mnie boli od tej jazdy.

Kasia genetyczne badania mialam, ale tylko ja i Ł. Ze wzgledu na wczesniejsze poronienia. Prenatalnych badan nasz Kropek nie mial i miec nie bedzie. W srode mam usg.. jak laskawie pokaze co ma miedzy nogami to sie pochwale. Po cichu licze na corke.. zawsze to jakas odmiana, ale z chlopca tez sie uciesze.

No cisza taka jak nigdy :D

No sandra zgadzam sie z tym zamknietym tez bym wolala tak niz tu pisac :)

A moze ktoras podpowie co na prezent dla 2latki? Myslalam nad wozkien glebokim i jakas lala gadajaca ale moze macie inne pomysly :) co dalyscie swoim pociecha ? :)

Olcia, ja małej na 2 ur kupiłam tą lalke Natalke, apsik chyba . Taka co kicha i wgl. Do dziś się nią bawi, wózek głęboki też fajna sprawa bo będzie mogła brac go na spacery ;)
Moja tez za 2 msc ma urodziny, i chyba jej domek dla lalek kupie, a od babci ma dostac rower ;)

Olcia-ja polecam rowerek biegowy, najlepszy prezent jaki Dennis dostał, S kupił jak maly miał niecałe dwa lata i sprawdza się do dziś
Tren-trzymam kciuki za córkę; )
23may-moj urodziny za niecały miesiąc i pojęcia nie mam co mu kupić:/
Dziewczyny mam pytanie, często kupujecie dziecia zabawki tak bez okazji?

No cisza taka jak nigdy :D

No sandra zgadzam sie z tym zamknietym tez bym wolala tak niz tu pisac :)

A moze ktoras podpowie co na prezent dla 2latki? Myslalam nad wozkien glebokim i jakas lala gadajaca ale moze macie inne pomysly :) co dalyscie swoim pociecha ? :)

Ja dla chrzesnicy planuje kupić wozek dla lalek, lub lalke jakąs.. bardziej wypasioną.
Moi obaj kawalerowie mają urodziny za miesiac. I juz mieli wypatrzone prezenty.. do wczoraj. odmienilo sie. Myslalm ze zastrzele. Musze ich zmobilizowac zeby sie raz a porządnie zastanowili.
A na 2 urodziny F pamietam ze dostal zestawi pistoletów na wode i innych sikawek, bo sie akurat w czasie ze swietami zbiegało.A Oskar?? chyba przyczepke wadera... musialabym poszukac na zdieciach :)

Tak wogole to Bry :) W Toruniu pogoda piękna, wczoraj przeszlismy sie na dluuuugi spacer.W przyblizeniu przedreptalismy calą dlugosc miasta.Chlopcy byli tak zmeczeni ze ich kąpiel ograniczyla sie do umycia nóg i padli jak muchy :D Chyba musze im czesciej fundowac takie przechadzki.

Ostatnia edycja:
Kasiek ten czas tak leci ze szok my za niecaly miesiac :) domek tez fajna sprawa ale Zu by pewnie chciala wejdc do domku albo na domek i byloby po zabawce :D

Happy rowerek kupilismy Zu pod choinke :D a ona ma tyle zabawek ze ja jej nie kupuje mija mama za to zawsze jej cos kupi

Renata no to kupimy wóz k i lalke tylko musze pochodzic i poogladac zeby nie kupic pierwszej lepszej :) a wozek taki bardziej stabilny zeby Zuzia go nie polamala?
Haha a Ty na dlugo w tym Toruniu? :) fajnie ze chlopaki pozwiedzaja wymecza sie :D

reklama
Dzień doberek laseczki :)

My zabawek dzieciakom nie kupujemy (poza urodzinami) bo sporo dostają od dziadków/wujostwa.
Hmm, Olcia na 2 urodziny dostała rowerek. Dla niej lalki nie istniały, w ogóle sie nie bawiła. A Damian szaleje na punkcie koparek/traktorów więc i takie prezenty.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Do góry