reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A my na sylwestra prawdopobnie na impreze plenerową. Burmistrz dupek urzadza. niewiem czy to cud czy chwilowe zacmienie, ale jakby w czlowieka sie przemienia ;) z chlopakami ofkors.. chyba ze popadają wczesniej. Ale juz sie cieszą ze bedą fajerwerki oglądac i dyskoteka..

pierniczki pieklam. Oskar juz od tygodnia jeczał.Podejrzewam ze do swiąt to nawet okruchów nie bedzie.

rozsadzi mi chyba leb. az oczy bolą.

reklama
Cayoka no ja myslalam innymi kategoriami raczej paniotka ale przekute uszy od rmsc ma :)

Asik mam kopytka z gulaszem xd uwielbiam ... a co innego jak nie przychodzi a @ nadal brak i jakich kolwiek oznak a od porodu co do minutki mialam ;p

Renata razem z kierwonicza jak naskoczylam na nia to stwierdzila 3opcje ze w domu albo w zlobku sie przewrocila albo dziecko ja uderzylo i trzy opcje nie mozliwe sa kamery ale nikt nie sprawdza

23may nie na cale szczesnie nie jestem :))

Ja tez wam zazdtoszcze sylwestra ale jestem tak zmeczona wiec nie wiem czy dalabym rade se bawic

My sylwestra spędzamy w domu w zeszłym roku też bo w ciąży byłam a ten mam plany . I opcja to w domu kolacja świece winko film lub muzyczka i będziemy sobie peplac. II to wiry z bratem P i jego żoną popijemy zjemy coś i pewnie ktoś tam dołączy . Ładny widok mają na fajerwerki , cały poznań widać jak szczelaja .

Ja bym chciała sylwestra spędzić gdzieś, z dala od dzieci, ale niestety. Macierzyństwo.Grubą kreską odcinające od hucznych zabaw. Zwłaszcza z takim egzemplarzem, jakie posiadam..

Moja z wiekszoscia naszczescie zostaje, tyle ze tesciowa nie potrafi jej usypiac. Ona by chciala na raczkach dwulatke bujac. Wiec ja ja tylko uspie i sruu ;-) w dzien tez zostanie z prawie byle kim, przyklad taki ze na weselu naszym jak byla zmeczona to poszla spac z moja ciezarna kuzynka ktora baardzo rzadko widuje i no problem ;)
Tam gdzie idziemy na sylwestra to caly Krakow widac wiec podejrzewam ze bedzie przepieknie ;-)

My po 13 wychodzimy bo musze isc jeszcze doladowac karte na pendeltag. I jedziemy do kulkolandu.

Hejka:)

happymum
szkoda że nie znalezliście butów na siebie;/ ja latem chciałam kupic P. trampki żeby miał do polatania po dworze, dla dziewczyn pełno i z cekinami i kolorowe a dla chłopca nic!
renata ja tez ma w planach upiec pierniczki na swięta, poleżą o ile nikt ich nie zje hehe, zrobimy kolorowy lukier i mały będzie ozdabiał:)

co do sylwestra to ja wole domówki niz jakieś większe imprezy:) Prawdopodobnie pójdziemy jednak do znajomych, D. coś nie chciał ale przeciez kumple będą :p I moja siostra może będzie bo to jedna wioska i Ci sami znajomi:) Mój mały na szczęscie z każdym zostanie, ze spaniem nie ma problemu bo od małego zasypia sam:)

jutro chyba pójdziemy do lekarza, jest bez zmian ale wolę go przebadać bo weekend idzie i [potem jak coś trzeba będzie jechać na pogotowie;/

Zdjęcie1002.jpg a to moje choinki z wełny :)

Załączniki

• Zdjęcie1002.jpg
    Zdjęcie1002.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
MADZIALENA fajne choinki! Ja beztalencie w tych sprawach. My w lato mielismy dla Nikoli trampki converse ;-) zaluje tylko ze biale wzielam ale i tak juz za male to w nastepnym sezonie bede madrzejsza i chyba czerwone wezme :p tak to ideal, sama smigalam w identycznych ;-)

Też wolę domówki, oczywiście w doborowym towarzystwie. Niestety nawet to nie dane nam jak narazie..
młody już teraz zostanie, choć jak był mniejszy to zawsze miał opory, a mała tragedia, zawyła by się :-/

reklama
witam, u nas od 1 grudnia choinka ubrana, u Kacperka i w kuchni też małe choinki, korytarz ubrany jeszcze tylko balkon muszę ubrać.
Co do sylwestra to ja spędzę w domu z teściami.

Do góry