reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czeesc ;)
ale jestem chora.. wrr masakra . a do tego w pracy musze siedziec..
Julka zadowolona z przedszkola;)
Mikołaj oczywiscie był, Julka mega szczesliwa a to najwaniejsze ;) jeszcze tylko Gwiazdka :-)

Olcia wspolczuje sytuacji w złobku, nie wiem jak sama bym zareagowala...a co do @ to kciuki za co wolisz za nadejscie czy tam nie. A Ty jestes z tata Zuzi?
Happy, pokoj fajny i tez kciuki za @ :-)

a co do rowerków biegowych to sie nie wypowiem bo Julka ma tylko zwykle ;)

reklama
CAYOKA no wlasnie ja raczej pyskata w kazdej dziedzinie ale powoli ograniczam :p z roznym skutkiem.
MACIEJKA czemu nie przeszedl ?

Hejka:)

Ja już po pracy:) Mały nadal zakatarzony, z rana kaszlał, jak nie przejdzie to w piątek wybierzemy sie do lekarza;/
@ wczoraj dostałam ale na szczęście pierwszy dzień jest ok, jutro się zacznie:-)

happymum
pokoik super:) dużo miejsca ja bym ciągle coś przestawiała :p
olcia, milena kciuki za @ :-)
cayoka ja również kiedyś byłam raczej mało wygadana, teraz jestem bardziej odważniejsza i potrafię postawić na swoim:) To wszystko troche zasługa mojego D. bo często powtarzał mi że nie mam własnego zdania itp. a teraz jak mu czasem coś odpowiem to aż sam się dziwi:)
paulin to super że wybieracie się na imprezę sylwestrową:) My mamy zaproszenie do znajomych, będzie dużo dzieciaków ale jeszcze zobaczymy czy pójdziemy:)

MADZIALENA my idziemy sami, Nika zostaje z tesciowa. Tzn ja ja umyje dam kolacje i uspie i wtedy sruu na imprezke. Spac pewnie bedziemy u tesciow chociaz to nich mamy z pol km od nas. Nowy rok za to moze byc ciezki bo bedzie kolezanka rok starsza ktora mowi jak juz mam dosc "ze mna sie nie napijesz?" No i jak wtedy odmowic haha

MACIEJKA az za twardy..
A ja myslalam ze jakas choroba albo cos i myslalam ze pozytywnie nie przeszedl, nie przyszlo mi nawet do glowy ze nie chcial dac sie zbadac :p

paulina my w sumie też jak coś mamy możliwość zostawić małego bo bylibyśmy wtedy u teściów:) Ale tam większośc znajomych z dziećmi więc P. na pewno by się nie nudził:) a z koleżanki mocny zawodnik, mój szwagier taki jest:-)

Dzisiaj odebrałam wyplatkę, jak za 4 przepracowane dni w miesiącu może być:-)

reklama
Paulina -mój przed drugimi urodzinami zaczął rowerek biegowy.
Milena&&&&&
Cyoka - na roczek polecam takie autko di odpychania na 4 kółkach
Paulina-mam to samo jestem taka bezposrednia ze czasem sama siebie nie lubir i dziwie się ze ludzie ze mną gadają.
Paulina-fajnie ze teściowa sie zajmie, moja z Dennisem nie zostanie wiec czeka mnie kolejny sylwester w domu
Ja po zakupach wściekła!
Na Dennisa żadnych butów nie było! Na mnie tez!
Za to kupiłam malemu majtki i koszulki, pieluchy nir nosi to bidy poszły w odstawke i taka słodką ala polarowa pizamke
Sobie grube rajstopy, leginsy z futerkiem i bieliznę a po za tym to nic nie było, za butami objechalam chyba 3 sklepy i nic no dla dziewczynek chyba 50 par a dla chłopców nic!
Dennis w przedszkolu super! A ja dziś na noc mam S. Chrzesniaka

Do góry