reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
My u lekarza siedzieliśmy 3 godziny! Ehh mały ma antybiotyk bo straszny katar ma juz zielonkawy i lekkie szmery;/ ja też dostałam antybiotyk i krople ale na ucho bo coś mnie boli, myslałam że będę musiała ze skierowaniem do laryngologa iśc ale udało sie u pediatry :) skierowanie mam jakby nie przeszło

happymum
Dennis i tak szybko załapał że trzeba wolać siusiu, popatrz ile ja musiałam czekać żeby mój P. w końcu zasnął bez pampersa:)
paulina kciuki za kuzynkę!

Moja siostra ma termin na połowę grudnia, raz była w szpitalu ale ją wypisali, we wtorek miała juz pojechac na cesarke ale stwierdzili że jeszcze troche poczekają, zła jest jak bo obiecali że juz nie będą czekać, . A zostać w szpitalu musi bo cukier strasznie jej skacze;/

Cześć Wam :*
mnie @ odwiedziła , dzieci niedobre, i taki jakiś beznadziejny dzien :-)S u kardiologa był, wsio ok , jeszcze 18go na USG .

Paulina
&&&& zaciśnięte - oby wszystko skończyło się dobrze : )
Happy Dennis tak szybko załapał ; ) teraz cierpliwości i odstawicie pampki na dobre :)

Uciekam , padnieta jestem , jakas herbatke trzeba wypić , za godzinke Jasiek do domu i będziemy odpoczywać :)

Hejka:)

milena to dobrze że u kardiologa wszystko w porządku:) Ty to się masz z tymi dzieciakami, podziwiam cię, ale na pewno jest wesoło :)

My pospaliśmy do 9.30:) Musiałam małego obudzić na antybiotyk bo tak to by pewnie jeszcze spał. I kolejna nocka bez wpadki, o 6 obudziłam go na siusiu i do rana tez było sucho:)

Siostra wczoraj przyjechała z córą i zostają do jutra także pieczenie pierniczków zostawiam na jutro bo za bardzo dzieciaki będą szaleć, wole to sama z P. zrobić :) Ale za to murzynka upiekę, a druga siostra nadal w szpitalu czeka aż się coś rozkręci :)

Hej:)
Dennis od wczoraj znów chory, katar i kaszel:/:/:/
Nam nadzieje ze do przyszłego tygodnia mu przejdzie bo mają imprezę świąteczną a nie chce zeby ja przegapil, Dzisiaj pieczemy pierniki a we wtorek ubieramy choinkę :D
Moze trochę poczuje atmosferę świat, teraz sprzatam i słucham piosenek świątecznych
Madzialena - zdrówka dla was! No i szybkiego poridu dla siostry
Maciejka-jak wyniki małej?

U nas mróz -2 zimno ale słonecznie choviaz ja z donu i tak nie wychodzę

MILENA super ze wszystko ok ;-)
MADZIALENA zdrowka!
HAPPY u nas tez zimno i ja nosa zza drzwi nie wysuwam;p

Co do kuzynki to juz sie nie przejmuje. Dzwonie pytam czy juz lepiej czy wiadomo czy beda ja ciac albo porod wywolywac... a ta mi z tekstem ze poczula sie troche lepiej i na szluga se wyszla!! Ona pali ok pol paczki dziennie!! 8 msc ciazy. Nieporozumienie dla mnie.. najpierw nie mogla zajsc w ciaze, po ponad roku ze zaszla i szlugi jara.. noz mi sie w kieszeni otwiera..

Paulina - no nieodpowiedzialna!! Ja święta nue bylam bo w ciazy popalalam 1 papierosa na dzień albo 1 na 3 dni alr przed ciąża palilam paczke dziennie i byli mi ciazko zycic zuoelnie udalo się dopiero w 7miesiecu.
S Siostra palila w obu cuazavh pinad paczje dziennie, nosz ***** idiotyzm a w sylwestra Piła wódkę z kirliszka a juz wiedziała ze w ciazy jest

HAPPY ale robilas cos zeby z tym skonczyc a ona nie. Lezy w szpitalu na patologi, smierdzaca papierochami. Wstydzilabym sie.. a siostra S. to juz wogole dno jak dla mnie. Ja sie opilam winem ale nie wiedzialam ze w ciazy jestem..

reklama
Do góry