reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie zlapalam nerwa. Wyrazilam swoje zdanie i jasno napisalam NIE KUPUJE to byl tylko pomysl ale zachwyt za wczesnie. Zauwazylam lekka ironie w twojej wypowiedzi "bez jaj". To tylko i wylacznie moja opinia moje zdanie.

reklama
Paulina nie nie zaatakowalas mne, wyrazilas swoje zdanie. Nie znam Cie wiec nie mam prawa wypowiadac sie na Twoj temat. Moze masz taki styl pisania ale bynajmniej ja to odebralam troche jako ironie. Bo sama napisalam ze nire kupilam i zrezygnowalam do wiosny/lata ;) wiec mysle ze zbedne sa dalsze wypowiedzi na ten temat bo przez to moze sie wywiazac mega klotnia. Z doswiadczenia wiem ;p

Paulina jestes jestes bezposrednia ;p az przypomnial mi sie watek z innego forum i temat ze jestes w plonacym domu i co bys ratowala swojego zwierzaka czy obcego czlowieka wiedzac ze nie groza ci zadne konsekwencje. Tam to dopiero klotnia sie wywiazala.. Bo kazdy swoje zdanie ma i wiekszosc zostala zlinczowana za to ze zwierzaka by ratowala ;D ale osobiscie ja tez zwierzaka ;)

CAYOKA no pewnie ze pierwsze bym ratowala zwierzaka niz obcego. Tzn gdyby to byl pies albo kot bo np jak chomik to pierwsze czlowieka :p Pozniej jakby zostalo czasu to wrocilabym po czlowieka :p
Ostatnio sie taka bezposrednia zrobilam. Czasami az mi glupio sie robi jak przemysle jakies odpyskowanie moje.. przedtem w nie ktorych sytuacjach mialabym w gaciach a teraz nie

Cayoka , pomimo że roczek Pati jest dopiero w kwietniu prezent juz mam wybrany a będzie to tak jakby basen z piłeczkami tylko ze nie dmuchany a taki z siatki jak są łóżeczka
turystyczne

Załączniki

• 1418134577813.jpg
    1418134577813.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 1418134603946.jpg
    1418134603946.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 43
  • 1418134620285.jpg
    1418134620285.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 1418134635476.jpg
    1418134635476.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 39
Paulina ale to sie przydaje :p mnie Ł. nauczyl bo tez potrafir pyskowac i postawic sie a kiedys taka nie bylam :D
Tak jak wczoraj gosc wybiegl mi przed auto.. Centralnie.. Jak otworzylam drzwi tak sie wydarlam ze pol miasta slyszalo chyba.. A poczekalby 30 sekund mialby zielone na przejsciu 2 metry dalej.. Moglam go potracic albo zabic gdyby nie moj dobry refleks.. Debil jeden ludzie tylko patrzyli na kretyna..

Hej
Dziś wizyty po lekarzach.
Małej zrobiłam morfologię.
Młody bilans którego nie przeszedł :/

Cayoka Paulina bycie bezpośrednim to zacna cecha, tylko wtedy, gdy umie się ją dobrze wykorzystać. W innym razie, staje się raczej wadą :p

reklama
Do góry