reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny :)
Im bliżej świąt tym ciszej tutaj
Ja nie śpię od 5:45 bo S na rano do pracy ake leżę w łóżku i zwiedzam internety, za kilka dni ubieramy choinkę:D a jutro chyba będę robic z małym pierniczki :)
Czuje że @ idzie bo mmie krzyz boli i brzuch.

reklama
Hejka:)

Ja już od 7 na nogach bo musiałam zarejestrować małego, jednak pójdziemy do lekarza bo w nocy kaszlał:( a z dobrych wiadomości to muszę sie pochwalic ze dzisiaj przespał pierwsza noc bez pampersa!:-) po drugiej obudził mnie że chce siusiu i zasnął:)

olcia to dobrze że @ przyszła:)
happymum my na dniach tez będziemy piec pierniczki:)

Ja tez lubie domowki, ale imprezy z hukiem tez uwielbiam ;-) smiejemy sie z A. ze Nika uwielbia glosna muzyke, bo w 6msc na spontanie wyladowalismy z domowki na dyskotece, ja oczywiscie caly czas na lozy z sokiem pomaranczowym w reku ale wybujaly mnie bassy dosc ostro :p

OLCIA ok ze @ jest :p
HAPPY nie oczekuj za duzo ;-) i tak super ze w tak krotkim czasie nie sika w dzien

A moja kuzynka w 30tc wyladowala w szpitalu.. wczoraj ja karetka wziela, okazuje sie ze trzustka przestaje powoli pracowac.. czeka na konsultacje i cholera wie co dalej.

Dziewczyny robie dzis pietwszy raz golabki bez zawijania. Jakis sprawdzony przepis?

Paulina - u mniego to tak ze jeden dzien nie robi wnocy a jak mu sie chce a innej sie nie obudzi. I tak jestem dumna:)
Co do golabkow bez zawijania to nigdy mi nie wychodzą
&&&& za kuzynke! Oby wszystko dobrze się skończyło

Witam

Już wszystko ogarnęłam, obiad zrobiłam. Czekam na O. aż przyjdzie ze szkoły i idziemy do nowej sąsiadki na kawkę

My sylwestra spędzamy w domu. Jakoś nie mam ochoty na żadne wyjście..

zdrówka życzę wszystkim :)

reklama
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Generalnie moja mama jej kupila pizame i skarpetki i jej zawozi bo zacny mezus ma wszystko w czterech literach. Nawet karetka w nocy z nia nie pojechal bo stwierdzil ze po co, on musi sie do pracy wyspac! Skopalabym zad

Do góry