reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
SANDra a co ojciec madruje?
HAPPY spokojnie ;-)
MACIEJKA wszystkiego naj :-)

MILENA STO LAT!!!

a nas rozklada. Ja zakatarzona, wszystko boli.. mloda tez bierze powoli, daje jej lipomal, nasivin do noska, masc majerankowa w okolo noska no i nalalam cieplej wody do kubka i dalam 4 kropelki olbasu, lepiej nam sie oddycha. No i mnie caly czas zoladek pobolewa ;/

Edit
Dziewczyny jakies masci do smarowania stopek albo plecow na wygrzanie dla 2latka sa moze dostepne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam, młody od 3 dni ma wysypkę na szyi, karku, policzku i nóżkach więc wczoraj poszłam do pediatry i stwierdziła, że to uczulenie, podejrzewam, że na komary bo jeszcze są w domu a nie pierwszy raz mu się paprało. Daję Kacperkowi wapno no i na razie dzisiaj nie był na dworze.

Hej dziewczyny :)
Paulina ja polecam maść Depulol! Boska! Mozna stosować po 6m. Zdrówka!
Milena-sto lat!
Wróciliśmy z przedszkola i mały normalnie robił juz na nocnik:):):):) (przynioslam z domu jego:)
W drodze z przedszkola też bez pampersa i zachciało mu sie w aucie ale powiedziałam ze ma wytrzymać i zrobi e domu i posłuchał!!! Duma mnir rozpiera!!!!!

reklama
Hej.
W końcu mam chwilę coś napisac, bo obudziłam się dziś wczesniej a mala jeszcze spi.

Codziennie Dom, praca, Jak wracam to kapiel I lulu.
Wczoraj T pojechal z Maja I kupil Jej bobasa na Mikolaja. Ciekawe Jak zareaguje no jeszcze go nie widziala, a musical kupic Jej taka malusia lale za 2 f bo ona lala I lala ;)
Wczoraj nauczyla sir mowic SIJA :p swoje imie tez fajnie mowi I duzo powtarza po nas ;)

Happy- moja wcale nie chce siadac ani na nocnik ani na kibelek... Wszystkie zabawki robia Siku, mama a Maja tylko w pampersie usiadzie a na kibelek jak jest zamknieta klapa...

Do niani chodzi z usmiechen, jak widzi ja of razu mowi jej czesc a mi daje buzi I robi papa... Takze fajnie. ;)

A niedziele wolne to biore sie za pierogi na swieta, golabki, krokiety juz ostatnio zrobilam.
Nie czuje tych swiat wcale..

Milego dnia.

Do góry