reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
SANDra a co ojciec madruje?
HAPPY spokojnie ;-)
MACIEJKA wszystkiego naj :-)

MILENA STO LAT!!!

a nas rozklada. Ja zakatarzona, wszystko boli.. mloda tez bierze powoli, daje jej lipomal, nasivin do noska, masc majerankowa w okolo noska no i nalalam cieplej wody do kubka i dalam 4 kropelki olbasu, lepiej nam sie oddycha. No i mnie caly czas zoladek pobolewa ;/

Edit
Dziewczyny jakies masci do smarowania stopek albo plecow na wygrzanie dla 2latka sa moze dostepne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam, młody od 3 dni ma wysypkę na szyi, karku, policzku i nóżkach więc wczoraj poszłam do pediatry i stwierdziła, że to uczulenie, podejrzewam, że na komary bo jeszcze są w domu a nie pierwszy raz mu się paprało. Daję Kacperkowi wapno no i na razie dzisiaj nie był na dworze.

Hej dziewczyny :)
Paulina ja polecam maść Depulol! Boska! Mozna stosować po 6m. Zdrówka!
Milena-sto lat!
Wróciliśmy z przedszkola i mały normalnie robił juz na nocnik:):):):) (przynioslam z domu jego:)
W drodze z przedszkola też bez pampersa i zachciało mu sie w aucie ale powiedziałam ze ma wytrzymać i zrobi e domu i posłuchał!!! Duma mnir rozpiera!!!!!

reklama
Hej.
W końcu mam chwilę coś napisac, bo obudziłam się dziś wczesniej a mala jeszcze spi.

Codziennie Dom, praca, Jak wracam to kapiel I lulu.
Wczoraj T pojechal z Maja I kupil Jej bobasa na Mikolaja. Ciekawe Jak zareaguje no jeszcze go nie widziala, a musical kupic Jej taka malusia lale za 2 f bo ona lala I lala ;)
Wczoraj nauczyla sir mowic SIJA :p swoje imie tez fajnie mowi I duzo powtarza po nas ;)

Happy- moja wcale nie chce siadac ani na nocnik ani na kibelek... Wszystkie zabawki robia Siku, mama a Maja tylko w pampersie usiadzie a na kibelek jak jest zamknieta klapa...

Do niani chodzi z usmiechen, jak widzi ja of razu mowi jej czesc a mi daje buzi I robi papa... Takze fajnie. ;)

A niedziele wolne to biore sie za pierogi na swieta, golabki, krokiety juz ostatnio zrobilam.
Nie czuje tych swiat wcale..

Milego dnia.

Do góry