reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

Ja przed 16 skończyłam rozwizić gazetki. Wypiłam kawkę i chyba pójdziemy jeszcze na spacer.
I dołączam się do chorowitków, katar mam straszny;/

olcia może przebierz córę właśnie za jakąs postać z bajki albo jakieś zwierzątko:) Na takim balu pewnie będa same wróżki i księżniczki :)
happymum nie stresuj się:) Ta chwila w końcu musiała nastąpić :p Będzie dobrze :)
renata mój P. ogląda dobranocny ogród :p Fajny strój na pewno sie wyróżniał:)

Hej nobi moje przezucie sie sprawdziło ! Wolał ładnie, grzecznie szedł za rękę do toalety ale stał sztywno i nie dał sie posadzić na nocnik! Nie mam pojęcia dlaczego! W donu nie mam z tym problemu. Jutro zaniose jego nocnik może będzie mu łatwiej? Nie mam pojęcia trochę mnie to dobiło

Happy spokojnie :)
Więcej luzu :) mądry z niego chłopiec, wszystko rozumie, więc sam musi do tego dojrzeć :) a dzieci wyczuwają gdy coś mamę stresuje ;)

Hej my juz na nogach mały wstał dzis o 7:30 :/
Przychodzi i woła ze chce na nocnik , no to ga sadzam a pielucha po nocy sucha! W szoku bylam :)
Wiecie co wam powiem? W tym roku w ogóle nie czuje ze juz jest grudzień i zbliżają się święta

reklama
Do góry