reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23May jakiegos rasowego macie czy zwyklego kundelka? Maly czy duzy? Ja od zawsze mialam psa, moj A. to samo dlatego chcemy mlodej kupic. W PL dziadkowie maja labradora, a jak ona go widzi to sie doslownie trzesie i wszystko z Luna chce robic. Ale duzego psa do malej kawalerki nie bardzo wiec padlo na yorka

reklama
Paulina zwierzę dla dziecka jest super. Uczy miłości, troski, odpowiedzialności, ale głównie rodzić ma go "na głowie" więc jeśli Wam się chce wyprowadzać itp itd to jak najbardziej. Pies to takie jakby kolejne dziecko ;) ;) ;)

MACIEJKA ja nie uwazam ze to drugie dziecko :p tzn w pewnych kwestiach napewno i na poczatku uczyc wszystkiego ale wyprowadzac wystarczy jak sie nauczy 4 razy dziennie, moj pies jest tak nauczony. Wiec o 5 A. wstaje do pracy to by wyprowadzil, ja kolo 10 i 15 a wieczorem A. ;) jesc dac pic no i poprzytulac to sama przyjemnosc ;-)

paulina zwierzaczek dla dziecka to super pomysł:) Uczy przede wszystkim odpowiedzialności bo jednak trzeba się nim zająć, wyprowadzać, a w trudnych chwilach może być najlepszym pocieszycielem:) Mój P. uwielbia koty, u babci ma dwa i jak jedziemy do teściów to śmieja się że prawie wszystkie saszetki z jedzeniem ida bo co chwilę je karmi, a jak tylko wstanie to pyta się czy koty jadły:p Może kiedyś mu sprawimy jak będziemy mieszkać sami:)
happymum ja w tamtym roku kupowałam prezenty na ostatnią chwilę i nigdy więcej:p

Zrobiłam choinkę z wełny, jak na razie schnie zobaczymy co z tego wyjdzie:) Nawija sie wełnę na stożek a pozniej pryska lakierem do włosów, jak wyschnie to ściąga się wełnę i ma kształt choinki, można ozdobic brokatem itp

Paulina , my kundelka ;)
madzialena moja Julka zas nie lubi kotów ;/

takiego ;) 527886_484193678265403_383327241_n.jpg

Załączniki

• 527886_484193678265403_383327241_n.jpg
    527886_484193678265403_383327241_n.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 37
23May mialam identyczna suczke tylko calutka czarna z "krawatem" bialym na szyi. 13lat zyla, najlepszy przyjaciel! :)
MADZIALENA moja koty lubi, ale A. ma alergie.

W poniedzialek pojedziemy do weterynarza dowiedziec sie co potrzebuje miec piesek zeby go przywiezc do szwecji.

reklama
Paulina brrr nie lubie yorkow szczekliwe gowienko heh ale shih tzu bym chviala nawet mialam kupywac ale nie mam czasu na psa a ci do wychowania super sprawa :))
Milena syowka :))

Magda fajnie ze blisko niania jest i ze Majci sie podoba :))

Paulina to taki mikolajkowy preznet ? :) maz wie jak zaskoczyc

U nas wcxoraj samoloty lataly f16 czy jakos tak i myslalam ze posr.... sie w gacie :) macie ID ? Dzisiaj o 21 noc duchow leci heh xd

Zu po zlobku tak mi wydorolala ze hoho i mowic zaczela i sama chce na nocnik i sciaga pampersa spi vez niego i raz byla wpadka a tak to sucho i po przebudzeniu do toalety na nocnkk dumna jestem z corci :)

W koncu dzisiaj dokonczylam prezenty na mikolaja mamie u siebie kupilam kosmetyki do wlosow dxiafkowi perfumy DB Zu kredki duze ta ciugcie i oczywiscie slodycze baa i nawet sobie zrobilam prezrnt :D taka fajny zestaw z montibello bursztynowo arganowo i oczywiscie laszki mam nadzieje ze wszyscy zadowoleni beda

Sandra masz racje nie daj sie i jak tam twoje sprawy?

Edit
Co do swiat tez ich nie czuje moze jak choinke ubierzemy i jakis snieg spadnie to ciut ciut poczuje :p

Ostatnia edycja:
Do góry