reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiki była przebrana za biedronke tez się wyróżniała z tłumu księżniczek i wiedzm . a na kolejny planuje cos w takim stylu stroj-sowy-na-bal-przebierancow-.jpg0.jpgn_a064013_001.jpg
Zawsze możesz przebrać za tygryska żabkę , pieska lub kotka lub za myszkę Miki :)

Załączniki

• stroj-sowy-na-bal-przebierancow-.jpg
    stroj-sowy-na-bal-przebierancow-.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 0.jpg
    0.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 44
  • n_a064013_001.jpg
    n_a064013_001.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
SANDRA myszke minie :p
MACIEJKA goraczka nie jest normalna i ja caly czas to utrzymywac bede :p moja mloda jesli dobrze pamietam jedynie duzo spala po szczepionkach i miala temperature ok 37.3/37.5.
RENATA fajny ten stroj!
OLCIA nie nawidze ksiezniczek supermanow i spidermanow ;p

Ja tez co chora. Wszystko boli, z nosa jak z wodospadu..

Co do szczepień to sue nie udzielam, szczepie tylko na obowiązkowe. Mały żadnych odczynow poszczepiennych nigdy nie miał.
Co do stroju.Dennis niedługo ma christmas party i musi być przebrany za coś świątecznego. Będzie miał do wyboru renifera i elfa. Później będzie bal karnawałowy i powiem tak, stroje wszystkich super bohaterów są oklepane ale to Dennis ma mieć zabawę i sam sibie wybierze strój. Jeśli wybierze , miki czy Tarzan to super. Jeśli spiderman to tez jakos przeżyje:)
My dopiero wstalismy, teraz Kawka, sprzatanur bo na 13stą Dennis do przedszkola, nadal nie wiem czy powinien iść w pampersie czy nie:/

Renata mnie też gardło boli już tydzień :-(
Sandra świetne stroje :)
paulina ja tak szczerze powiem że szczepie ale jestem sceptycznie nastawiona ... mój mąż najchętniej by wcale nie szczepił. Ale tak jak mówiłam to temat rzeka.
happy dziwnie tak na 1 do przedszkola :p

Maciejka bo w tych darmowych prawie zawsze są dwie zmiany tu kazda ma 4h, od 9-13 albo od 13-17:)
W przyszłym roku będzie chodził codziennie po 3h i tez albo na 9-12 albo 12-15 js się ciesze bo dzięki temu grupy są mniejsze

Edit.
Trzymajcie kciuki bo Dennis w przedszkolu będzie bez pampersa

Ostatnia edycja:
Happy &&&&&&
mój brat mieszka w większym mieście i tam też są 2 zmiany .. u nas na szczęście całe miasto na rano he he ;)

Paulina - typowo po angielsku to nie ale podobnie bo chwyta sie za siusiaka i woła łiiiii a po angielsku jest łi łi
mały juz w przedszkolu pieluche z drogi miał suchą, pokazałam mu ze jest ładna lazienka w przedszkolu i powiedziałam chyba 10 razy ze jak bedzie chciał siusiu to ma powiedzić pani oby dał rade

HAPPY ale przeciez sikac po angielsku to piss, w szpitalu sie nas pytali po narkozie czy nika zrobila siku, czyli pis :p bardziej to brzmialo jak "pii" a pisze sie piss.

reklama
Do góry