reklama
Hej.
Ja po pierwszym dniu w pracy ok. Bolaly mnie plecy i nogi bo ciagle chodzic, lub stac w miejscu trzeba i tylko w odpowiednie miejsce listy i paczki.. Nawet nie chcecie wiedziec jak sa traktowane paczki, listy, lub przesylki w duzych kopertach, nawet te ciezkie.. Porazka.
Sa 4 takie jakby kierowniczki, jedna to taka s**a a reszta nawet ok.. A czas tak tam leci ze szok..
Maja u niani nie placze, do domu wracac nie chce
Juz po 10 i zaraz trzeba znowu sie szykowac
Ja po pierwszym dniu w pracy ok. Bolaly mnie plecy i nogi bo ciagle chodzic, lub stac w miejscu trzeba i tylko w odpowiednie miejsce listy i paczki.. Nawet nie chcecie wiedziec jak sa traktowane paczki, listy, lub przesylki w duzych kopertach, nawet te ciezkie.. Porazka.
Sa 4 takie jakby kierowniczki, jedna to taka s**a a reszta nawet ok.. A czas tak tam leci ze szok..
Maja u niani nie placze, do domu wracac nie chce
Juz po 10 i zaraz trzeba znowu sie szykowac
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA wiemy jak ;-) moj A. pracowal w Pl na magazynie, sortowal paczki w UPS.
U mnie moze byc cieeezki lot jutro. Przyjezdza druhna a pozniej kolezanka.. az sie boje haha
U mnie moze byc cieeezki lot jutro. Przyjezdza druhna a pozniej kolezanka.. az sie boje haha
Mama jedzie do domu z lotniska. Mloda nie doczekala ... Sikajac zasnela na nocniku ( tego jeszcze nie bylo ) haha. S wlasnie pojechal do domu bo maja mu przywiez auto zastepcze , i o tej h dzwonia , a ze sie nie spodziewal nikt brat pojechal do roboty i nie ma klucza od garazu a auto pokazac musi , moze jakos wejdzie a jutro rzeczoznawca o 7 rano ; oo
Ide na kolacje w spokoju
Ide na kolacje w spokoju
G
guest-1673535084
Gość
MILENA zlecial urlop ;-)
No ja juz tez ku koncowi. Jutro o 9.15 samolot. Wlasnie wyszla odemnie kolezanka, druhna pojechala o 20. A my z W. flacha na stol. Dzis kulturka po dwa drineczki, ale co sie nabojcylam to moje ;-) dzien na mega plus.
No ja juz tez ku koncowi. Jutro o 9.15 samolot. Wlasnie wyszla odemnie kolezanka, druhna pojechala o 20. A my z W. flacha na stol. Dzis kulturka po dwa drineczki, ale co sie nabojcylam to moje ;-) dzien na mega plus.
G
guest-1673535084
Gość
Melduje sie z Se. Lot tragizm, 40 min kolowania nad Sztokholmem bo taka mgla. Jak schodzilismy do ladowania to chmury chmury a potem odrazu ziemie widze!! Se mysle wtf! 5 kg w porach. Lot wsumi 2h 25min zamiast 1,5h
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
Myślałam że będę musiała Was dużo nadrabiać a tu cisza
My już w domu od wtorku. Wczoraj roznosiłam gazetki, pogodę miałam super Jutro z P. do kardiologa na 14 , trochę się boję co wyjdzie no ale po to tam jadę żeby wszystko skontrolować Mały nie może się doczekać bo busem będzie jechał a D. nas odbierze bo akurat pracę będzie kończył
Aa i moja siostra już jest w szpitalu Termin ma na 11 grudnia ale dostała skierowanie bo przez cukrzycę strasznie zle się czuje;/ dzisiaj będzie wiadomo czy zrobią jej cesarke także może na dniach zostanę już ciocią! Znowu
magda to dobrze że czas w pracy szybko Ci leci
paulina fajnie że wypad udany Ja też bym się wystraszyła takiego lądowania
Myślałam że będę musiała Was dużo nadrabiać a tu cisza
My już w domu od wtorku. Wczoraj roznosiłam gazetki, pogodę miałam super Jutro z P. do kardiologa na 14 , trochę się boję co wyjdzie no ale po to tam jadę żeby wszystko skontrolować Mały nie może się doczekać bo busem będzie jechał a D. nas odbierze bo akurat pracę będzie kończył
Aa i moja siostra już jest w szpitalu Termin ma na 11 grudnia ale dostała skierowanie bo przez cukrzycę strasznie zle się czuje;/ dzisiaj będzie wiadomo czy zrobią jej cesarke także może na dniach zostanę już ciocią! Znowu
magda to dobrze że czas w pracy szybko Ci leci
paulina fajnie że wypad udany Ja też bym się wystraszyła takiego lądowania
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA w Pl czesto dostawy do sklepow sa przez kurierow, typu house, diverse a nawey vistula. I poszlam raz z A. do jego kolegi, a ten mi z tekstem "fajne mam spodnie? Wiesz wypadly z paczki, akurat moj rozmiar!" A prawda taka ze poprostu rozwalili ta paczke specjalnie. A jeszcze jeden agent zwinal paczke z "claire's" i handlowal bransoletkami..
U nas brzydko zimno blee.. zaraz musimy isc zaniesc listy i czynsz bozi tyle pieniedzy oddac trzeba
Do pl wyjezdzamy jednak 18.12. Na 20.12 nie bylo miejsc. Nie moge sie doczekac :-) jestem juz z paroma kolezankami umowiona. ;-)
U nas brzydko zimno blee.. zaraz musimy isc zaniesc listy i czynsz bozi tyle pieniedzy oddac trzeba
Do pl wyjezdzamy jednak 18.12. Na 20.12 nie bylo miejsc. Nie moge sie doczekac :-) jestem juz z paroma kolezankami umowiona. ;-)
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina współczuję lotu
Magda dobrze ze w pracy szybko czas leci
Madzialena-&&&&&za wizytę u kardiologa
U nas dzuen jaj co dzień maly do przedszkola s do pracy a ja w domu.
Dzisiaj wazylam malegi i ma juz 16, 2 kg. Przed spanuem jeszcze go zmierze
Magda dobrze ze w pracy szybko czas leci
Madzialena-&&&&&za wizytę u kardiologa
U nas dzuen jaj co dzień maly do przedszkola s do pracy a ja w domu.
Dzisiaj wazylam malegi i ma juz 16, 2 kg. Przed spanuem jeszcze go zmierze