reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No andrzejki a my pokloceni :p na kolacje czasne se jajko w majonezie z cebula ;d

MILENA mi to tam obojetne raz mi sie podobaja wieksze raz mniejsze :p marzy mi sie kieeedys kia sportage ale to tak za 8 lat jak bedzie duzo tansza haha

reklama
witam, sorry, że rzadko bywam ale na uczelni mam urwanie głowy w tym tygodniu miałam do napisania 7 prac na platformie plus referat, który muszę napisać do niedzieli, a już zadali na przyszły tydzień 8prac plus referat. Do tego od dwóch dni męczy mnie biegunka i nie jestem pewna czy nie ma to związku z wiadomością w radiu, że w moim mieście w wodzie wykryto bakterię coli.
Z andrzejek u nas nici, bo jutro ja od 8 do 16:15 na uczelni, a M w pracy od 9 do 21, a w niedzielę ja mam na 10:30 do 11:15 później okienko i zajęcia od 13:15 do 16:15 a M w pracy albo w tą niedzielę na cały dzień albo następną.

SANDRA nawet mi nie mow o hobbicie. Bylam z A. na 1 i 2 w kinie, teraz wychodzi trojka w swieta i stwierdzil ze dobrze sie sklada bo on chcial sobie przypomniec te filmy przed kolejna czescia.. ja w kinie zezarlam caly mega popcorn i polowe popcornu A. z nudow haha
MILI powodzenia.

Hejka:)

Melduję że u nas również zimniiica! Na wizycie u kardiologa wyszło wszystko dobrze, nawet nie wiecie jak się ucieszyłam:-) Najpierw zrobiliśmy w zabiegowym ekg i pozniej z wynikiem do kardiologa, usg trwało prawie 20 min, lekarz mega skupiony slowem się nie odezwał a ja już sobie nie wiadomo co myślałam! odwrócił się i mówi do P. masz bardzo ładne i zdrowe serduszko:) Szmery są ale są to szmery niewinne związane ze wzrostem serca, nie jest to związane z żadną chorobą bo serce rozwija się prawidłowo, badał go długo a P. był bardzo dzielny:) jak wróciliśmy to pojechałam jeszcze z mama i siostra do babci bo juz jakis czas temu zamówiła mszę za tatę i brabacię bo 1grudnia wypada rocznica smierci, małego nawet nie brałam i dobrze bo zmarzłam w kościele jak nie wiem!

paulina jaka Nikola juz duża kojarzy gdzie jest jej domek :p
mili szybkiego powrotu do zdrowia!
sandra ja wczorajszy wieczór również spędziłam przy hobbicie :p Kiedyś zrobiłam sobie z bratem maraton i przez cały dzień oglądaliśmy Władcy pierścieni :p

Madzialena super wiesci !!!

Ja dzis caly dzien w domu, nie gadam z S. Pozniej jasiu bedzie . a za niedlugo Kalina ( dziecko dziewczyny mojego brata ) ...
Uciekam na sniadanko ;)
Milego weekendu :**

Hej hej
U nas nie ciekawie weekend się zaczął Pati wysypalo na całym ciele , P poszedł z nią do lekarza myślałam że to rozyczka , ale na razie powiedziała ze wygląda to na uczulenie jak do jutra jej nie zejdzie dostaliśmy skierowane do szpitala gdzie przyjmą ja na odział . Wiec mam na dzieje ze to tylko uczulenie.

Hej
Ale już mróz na dworze brr!
Sandra biedna malutka :( może to 3 dniowka?
Milena masz tych dzieci ;)
Madzialena Paulina nie lubię takich fantastycznych filmów ;)
Mili powodzenia ;)

MACIEJKA ja tez nie lubie dlatego zezarlam tyle popcornu popilam litrowa cola i prawie usypialam :p dlatego na trojke nie ide, tylko w tym samym czasie pojde z nloda na jakas bajke. Nie wiem czy ten film o pszczolce mai jeszcze jest w kinach?
MILENA my juz zgoda ;-)
SANDE Azdrowka

Kupilismy dzis choinke zywa, ozdoby... pierwsza taka nasza ;-)

Załączniki

• 1417271595099.jpg
    1417271595099.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
paulina to dobrze że między Wami juz zgoda :p Choinka śliczna:) My choinkę ubieramy zawsze kilka dni przed wigilią, ale bombki już kupiłam bo nie mogłam się oprzeć :p

Ja poukładałam w półkach, znowu reklamówa ciuchów po małym będzie do oddania, kupiłam P. wczoraj parę nowych rzeczy to akurat miejsce się zrobiło:) Siostra moja dzwoniła że nadal zostaje w szpitalu, cukier strasznie jej skacze i zostawiaja ją a do terminu porodu jeszcze 2 tygodnie;/

Do góry