reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Ja po pierwszym dniu w pracy ok. Bolaly mnie plecy i nogi bo ciagle chodzic, lub stac w miejscu trzeba i tylko w odpowiednie miejsce listy i paczki.. Nawet nie chcecie wiedziec jak sa traktowane paczki, listy, lub przesylki w duzych kopertach, nawet te ciezkie.. Porazka.
Sa 4 takie jakby kierowniczki, jedna to taka s**a a reszta nawet ok.. A czas tak tam leci ze szok..
Maja u niani nie placze, do domu wracac nie chce ;)

Juz po 10 i zaraz trzeba znowu sie szykowac ;)

MAGDA wiemy jak ;-) moj A. pracowal w Pl na magazynie, sortowal paczki w UPS.

U mnie moze byc cieeezki lot jutro. Przyjezdza druhna a pozniej kolezanka.. az sie boje haha

Mama jedzie do domu z lotniska. Mloda nie doczekala ... Sikajac zasnela na nocniku ( tego jeszcze nie bylo ) haha. S wlasnie pojechal do domu bo maja mu przywiez auto zastepcze , i o tej h dzwonia , a ze sie nie spodziewal nikt brat pojechal do roboty i nie ma klucza od garazu a auto pokazac musi , moze jakos wejdzie :) a jutro rzeczoznawca o 7 rano ; oo

Ide na kolacje w spokoju :)

MILENA zlecial urlop ;-)

No ja juz tez ku koncowi. Jutro o 9.15 samolot. Wlasnie wyszla odemnie kolezanka, druhna pojechala o 20. A my z W. flacha na stol. Dzis kulturka po dwa drineczki, ale co sie nabojcylam to moje ;-) dzien na mega plus.

Melduje sie z Se. Lot tragizm, 40 min kolowania nad Sztokholmem bo taka mgla. Jak schodzilismy do ladowania to chmury chmury a potem odrazu ziemie widze!! Se mysle wtf! 5 kg w porach. Lot wsumi 2h 25min zamiast 1,5h

Hej.

Paulina- dopoki sama sie nie przekonalam to nie wiedzialam :p
Kiedys tez tak.lecialam z Maja chmury, chmury i nagle bach laduje od razu.

Ja wlasnie wracam z pracy.

A w ogoke co tu taka cisza?

Hejka:)

Myślałam że będę musiała Was dużo nadrabiać a tu cisza :p

My już w domu od wtorku. Wczoraj roznosiłam gazetki, pogodę miałam super :) Jutro z P. do kardiologa na 14 , trochę się boję co wyjdzie no ale po to tam jadę żeby wszystko skontrolować:) Mały nie może się doczekać bo busem będzie jechał a D. nas odbierze bo akurat pracę będzie kończył

Aa i moja siostra już jest w szpitalu:) Termin ma na 11 grudnia ale dostała skierowanie bo przez cukrzycę strasznie zle się czuje;/ dzisiaj będzie wiadomo czy zrobią jej cesarke także może na dniach zostanę już ciocią! Znowu:)

magda
to dobrze że czas w pracy szybko Ci leci:)
paulina fajnie że wypad udany:) Ja też bym się wystraszyła takiego lądowania:)

MAGDA w Pl czesto dostawy do sklepow sa przez kurierow, typu house, diverse a nawey vistula. I poszlam raz z A. do jego kolegi, a ten mi z tekstem "fajne mam spodnie? Wiesz wypadly z paczki, akurat moj rozmiar!" A prawda taka ze poprostu rozwalili ta paczke specjalnie. A jeszcze jeden agent zwinal paczke z "claire's" i handlowal bransoletkami..:p

U nas brzydko zimno blee.. zaraz musimy isc zaniesc listy i czynsz bozi tyle pieniedzy oddac trzeba :p
Do pl wyjezdzamy jednak 18.12. Na 20.12 nie bylo miejsc. Nie moge sie doczekac :-) jestem juz z paroma kolezankami umowiona. ;-)

reklama
Paulina współczuję lotu
Magda dobrze ze w pracy szybko czas leci :)
Madzialena-&&&&&za wizytę u kardiologa
U nas dzuen jaj co dzień maly do przedszkola s do pracy a ja w domu.
Dzisiaj wazylam malegi i ma juz 16, 2 kg. Przed spanuem jeszcze go zmierze :)

Do góry