reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MAGDA chociaz tyle ze siostra wpadnie ;-)

U nas tez juz snieg byl. Moze niedlugo znowu nas zasypie. Jutro kinderbal... @ taka ze masakra takze jutro A. lata za mloda:cool:

Paulina przed porodem też miałaś bolesne @?
Magda to macie okres adaptacyjny tak?
Milena matko! dobrze że S cały i zdrowy!
Happy brawo! pomału się nauczy :)
Sandra ile Wiki ma lat?
Renata wiesz, ja nawet wolę takich chłopców, że tak powiem z jajami niż takim mameje..serio! Chłopak musi mieć charakter a nie taki leluś ;););)

Idę dziś z dziećmi do siostry. Już tęsknię za jej kruszynka :D

MACIEJKA nie ;-) przed okresem pobolewa mnie brzuch i jajniki, ale nie jakos bardzo. Pierwsza @ po tabsach byla bolesna bardzo. Teraz to bardziej rzeke mam niz bolesci :confused: jak wstaje albo siadam to tylko chlusta.. normalnie jak w pologu...

paulina no niestety;/ sama wizyta u kardiologa kosztuje 125 zł ale usg tez jest płatne tyle samo więc wychodzi 250;/ Wspólczuję takiej koszmarnej @ ;/

My byliśmy na spacerze, chciałam kupić D. portfel na ur ale dostawę będa mięli dopiero w przyszłym tyg;/ Kupiłam mu zestaw nivea i kupie mu jeszcze koszulkę:)
Teściowie mają przyjechać z tortem w niedziele także robić nie muszę:) ale jakąś sałatkę i coś jeszcze może zrobię. Nie wiem jak to będzie D. z moją mama prawie nie rozmawiają bo się wtedy pożarli i nie wyobrażam sobie jak to będzie na tych urodzinach, juz mam dosyć tej atmosfery także rozmowa nas czeka

MADZIALENA za samo usg tyle?? Moim zdaniem to powinno byc juz w cenie..

Mloda spi juz trzecia godzine.. A. nie wiadomo o ktorej bedzie bo musi skonczyc jakas robote. I okazuje sie ze musze targac ze soba mloda do Pl... wrrr ale jestem zla. Bo tatus moj polecial sobie, jakis jutro gosciu tez leci do Pl a A. musi zapieprzac i nawet nie dostanie poltorej dnia wolnego zebym ja sama sobie wszystko zalatwila!! No przeciez powiesic goscia za jajca... i tak w poniedzialek albo srode mamy lot o 7 a powrot dwa dni pozniej o 9... ;/;/

Mili-ja nie przepadam za disco polo ale to nie jest złe
Madzialena-cena straszna alr pociesze cię ze jak chciałam isc tu do gin prywatnie to najtaniej £150
Paulina-to Dlaczego akurat A. Wolnego nie dostanie?
Maciejka -faceci z charakteren to jest coś! Ale mój Dennis właśnie na takiego rośnie i czasem mam serdecznie dosyć! Bo to uparte, wredne (czasem) i wszystkimi chce rządzić (szczególnie innymi dziećmi podczas zabawy) jak cos idzir nie po jego myśli to krzyk i będzie sir wykłucał a na koncu się obrazi :/
Milena-najważniejsze ze z S wszystko dobrze. A jak ty się czujesz?

HAPPy bo wtedy musieliby zamknac firme na tyle bo sam A. jest.. a tatus moj mial wrocic w niedziele ale ma w czterech literach i wraca chyba w srode.. nie wazne ze matka juz zdrowa i wie ze A. zapieprza za trzech.. taka jestem zla ze szok ;/ a jeszcze jutro te urodziny i bede musiala dla szefa milutka byc.. chociaz w jakims sensie to nie jego wina..

reklama
Paulina przed porodem też miałaś bolesne @?
Magda to macie okres adaptacyjny tak?
Milena matko! dobrze że S cały i zdrowy!
Happy brawo! pomału się nauczy :)
Sandra ile Wiki ma lat?
Renata wiesz, ja nawet wolę takich chłopców, że tak powiem z jajami niż takim mameje..serio! Chłopak musi mieć charakter a nie taki leluś ;););)

Idę dziś z dziećmi do siostry. Już tęsknię za jej kruszynka :D

Wiki ma skończone 8 l w styczniu 9
Milenaa dobrze ze S cały

Do góry