reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina-ja trochę ciebie rozumiem a trochę nie bo ja nie potrafie Dennis zostawić nawet na jedną noc (zdążyło sie raz i myślałam ze zwariuje) najdłużej go zastawiam na 4h w przedszkolu i nie wyobrażam sobie jechać gdzieś bez niego
Magda- ja kupulam id siory S po jrj synie z materacem wuec w tym nie doradze

Ostatnia edycja:
reklama
HAPPY a tatus jest jakis inny? :p wiem z kim zostaje i bylabym calkowicie spokojna. Przeciez tatusie sa tak wazni jak my.
MAGDA ja tez mlodej chce lozko kupic. Moja babcia jej chyba kupi, taki prexent na urodziny/mikolaja/gwiazdke. Tyle ze ja bardziej taki fotelowaty, ze bedzie sie skladal do malych rozmiarow i bedzie nisko prawie na ziemi. Bo mloda czasami przez sen siada i nie patrzy gdzie sie kladzie wiec gleba konkretna moglaby byc przez barierki :p

Paulina-jasne ze nie! Nie boję się zostawić małego po prostu umieram z tęsknoty za nim! Jak pracowałam to az mi sir beczec chciało jak musiałam go na tyle godzin zostawić! Ja piprostu taka jestem

Paulina aa myślałam że jedziesz w odwiedziny a nie załatwiać formalności.
happy ja dłużej dziecka niż na jedną noc też nie zostawiłam.

HAPPY rozumiem. Ale mloda zostala juz tu z A. jak bylam na przymiarke w maju i jakos nie wygladali jak po wojnie :p
MACIEJKA na 24h w odwiedziny? :p poprostu musze bo na swieta mnie do kraju nie wpuszcza..

Happy u nas pościel w auta :)
Magda zdrowia dla Małej :)
Paulina nie wiedziałam też że tylko na 24 godz.
też bym nie chciała brać w takich okolicznościach.
milena co za pech :'(

Paulina- wiem o jakie ci chodzi, ale poczytaj opinie o nich, tych sofo-lozkach bo po jakims czasie ten materacyk- gabka robi sie plaskie i sie spi na ziemi golej prawie ze.. Moja kolezanka ma i.mowila ze na codzien spanie na tym nie bardzo, bardziej posiedziec na zlozonej jako sofka, lub jak ktos raz na jakis czas wpadnie.
Happy- musze zobaczyc jakie to ma rozmiary bo moze materac z lozeczka podpasuje na poczatek.. Bo tam pewnie taki piankowy jest. Jaki ty masz?

Ale mi sie nie chce nic...

MAGDA dzieki! Ale do siedzenia dla doroslego tez nie bardzo bo to niskie. Poczytam jak bede miala chwile bo ja chce koniecznie cos skladanego i niskiego po rozlozeniu. Po pierwsze mamy maly metraz, po drugie wlasnie zeby tej gleby nie bylo. A jak juz wogole nie bede miala pomyslu to kupie jej drugie turustyczne, jedno w pl polamane a zadowolona bylam, tyle ze dluzsze, nie 70x100 tylko z 70x140.

reklama
Magda ja mam tam piankowy i taki dosyć twardy. Lozeczko jest chyba 140x70
Paulina co do spalania to jest kwestia przyzwyczajenia dziecka my na początku mielismy taka duża ochronke ze ciezko by byki zeby przez to wypadła ake jakis czas temy zrezygnowalismy z niej dwa razy spadł mały, zabolalo i nauzyl spac sie na środku łóżka
Paulina może popristu składanego"kubusia"?

Do góry