reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MAGDA chociaz tyle ze siostra wpadnie ;-)

U nas tez juz snieg byl. Moze niedlugo znowu nas zasypie. Jutro kinderbal... @ taka ze masakra takze jutro A. lata za mloda:cool:

Paulina przed porodem też miałaś bolesne @?
Magda to macie okres adaptacyjny tak?
Milena matko! dobrze że S cały i zdrowy!
Happy brawo! pomału się nauczy :)
Sandra ile Wiki ma lat?
Renata wiesz, ja nawet wolę takich chłopców, że tak powiem z jajami niż takim mameje..serio! Chłopak musi mieć charakter a nie taki leluś ;););)

Idę dziś z dziećmi do siostry. Już tęsknię za jej kruszynka :D

MACIEJKA nie ;-) przed okresem pobolewa mnie brzuch i jajniki, ale nie jakos bardzo. Pierwsza @ po tabsach byla bolesna bardzo. Teraz to bardziej rzeke mam niz bolesci :confused: jak wstaje albo siadam to tylko chlusta.. normalnie jak w pologu...

paulina no niestety;/ sama wizyta u kardiologa kosztuje 125 zł ale usg tez jest płatne tyle samo więc wychodzi 250;/ Wspólczuję takiej koszmarnej @ ;/

My byliśmy na spacerze, chciałam kupić D. portfel na ur ale dostawę będa mięli dopiero w przyszłym tyg;/ Kupiłam mu zestaw nivea i kupie mu jeszcze koszulkę:)
Teściowie mają przyjechać z tortem w niedziele także robić nie muszę:) ale jakąś sałatkę i coś jeszcze może zrobię. Nie wiem jak to będzie D. z moją mama prawie nie rozmawiają bo się wtedy pożarli i nie wyobrażam sobie jak to będzie na tych urodzinach, juz mam dosyć tej atmosfery także rozmowa nas czeka

MADZIALENA za samo usg tyle?? Moim zdaniem to powinno byc juz w cenie..

Mloda spi juz trzecia godzine.. A. nie wiadomo o ktorej bedzie bo musi skonczyc jakas robote. I okazuje sie ze musze targac ze soba mloda do Pl... wrrr ale jestem zla. Bo tatus moj polecial sobie, jakis jutro gosciu tez leci do Pl a A. musi zapieprzac i nawet nie dostanie poltorej dnia wolnego zebym ja sama sobie wszystko zalatwila!! No przeciez powiesic goscia za jajca... i tak w poniedzialek albo srode mamy lot o 7 a powrot dwa dni pozniej o 9... ;/;/

Mili-ja nie przepadam za disco polo ale to nie jest złe
Madzialena-cena straszna alr pociesze cię ze jak chciałam isc tu do gin prywatnie to najtaniej £150
Paulina-to Dlaczego akurat A. Wolnego nie dostanie?
Maciejka -faceci z charakteren to jest coś! Ale mój Dennis właśnie na takiego rośnie i czasem mam serdecznie dosyć! Bo to uparte, wredne (czasem) i wszystkimi chce rządzić (szczególnie innymi dziećmi podczas zabawy) jak cos idzir nie po jego myśli to krzyk i będzie sir wykłucał a na koncu się obrazi :/
Milena-najważniejsze ze z S wszystko dobrze. A jak ty się czujesz?

HAPPy bo wtedy musieliby zamknac firme na tyle bo sam A. jest.. a tatus moj mial wrocic w niedziele ale ma w czterech literach i wraca chyba w srode.. nie wazne ze matka juz zdrowa i wie ze A. zapieprza za trzech.. taka jestem zla ze szok ;/ a jeszcze jutro te urodziny i bede musiala dla szefa milutka byc.. chociaz w jakims sensie to nie jego wina..

reklama
Paulina przed porodem też miałaś bolesne @?
Magda to macie okres adaptacyjny tak?
Milena matko! dobrze że S cały i zdrowy!
Happy brawo! pomału się nauczy :)
Sandra ile Wiki ma lat?
Renata wiesz, ja nawet wolę takich chłopców, że tak powiem z jajami niż takim mameje..serio! Chłopak musi mieć charakter a nie taki leluś ;););)

Idę dziś z dziećmi do siostry. Już tęsknię za jej kruszynka :D

Wiki ma skończone 8 l w styczniu 9
Milenaa dobrze ze S cały

Do góry