reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina no niestety tak drogo:( Na fundusz wizyta byłaby dopiero pod koniec stycznia 2015.. Pediatra mówiła że lepiej pojechać szybciej żeby być spokojniejszym na święta i ja tez tak wolę bo to za długo tyle czekać więc musimy jechać;/ Ale pocieszam się że trafiliśmy akurat na bardzo dobrego kardiologa dziecięcego, pediatra dałam nam namiary na dwóch i jeden akurat miał wolne terminy jeszcze w tym roku, trudno się mówi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Wlasnie wrocilam , bylam S do pracy zawiez . dostalam NAKAZ wyslania mu sms jak dojade ; ) a za godzine na lotnisko, mame zawiez.

S doszedl do siebie, bynajmniej fizycznie , tylko gdzies miesnie naciagniete w szyi , i wbilo mu sie cos w oko. Ale juz ok . a auto , troche mu zal , fajjnie sie nim jezdzi ... Dal za niego ponad 10tys i jezdzil rok tez bym wku****na byla jak by jakis id***a mi rozwalil ...

Ogolnie wyglada to auto zle. Caly tyl rozwalony , zderzak , klapa od bagaznika , i nad jednym kolem z tylu az to auto peklo , a no i wywalona szyba z tylu.

Ktos o mnie pytal :) wsio ok , zyje dalej... Tylko cos sie zamartwiam tym pechem ;)

Milego dnia :)

Hej.

Wczoraj pojechalismy kupic malej kurtke na zime, bo ma jedna no ale ja nie wiem co to za kroj jak rekawy sa krotkie na nia.. Kupilam.jej pizamki i body od razu.

W.ogole to moje dziecko polamalo lozeczko.. Nie wiem jak ona to zrobila, ale musimy kupic nowe..

Happy- do ciebie prosba, bo kojarze ze Dennis mA takie lozko co chcemy jej kupic, moglabys pokazac foto?
Milena- noo wiadomo ze szkoda auta, ale wazne ze S ok. Jeszcze pare dni go. bedzie bolalo, tez kiedys po wypadku kark mnie bolal sporo czasu.

Zaraz podszykuje obiad i dzis nasz dzien :D stresik mam

Paulina a to sama chciałaś uciec? ;) :p
Mili fajne ;)
Madzialena cena kosmos
Happy nawet wady mają zalety;)
Sandra i nie może sama do szkoły chodzić?
renata mam znajoma z Podlasia :)
Milena a czyja to była wina?
magda będzie dobrze :-)

Ja mam takie tylko bez oslonek po bokach, ja sobie chwale to łóżko. Dory ze w isobnych pistach ale inaczej nie mogłam zdjęcia wstawić

Załączniki

• 1416558242322.jpg
    1416558242322.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 35
Maciejka tego goscia wina !!

HAPPY no oby nas opuscil ... w sierpniu S wjechal lekko w goscia , 6.11 jechalismy ze szpitala ( jak antosia sie urodzila ) gosc nam rozpedzony jechal na czolowe ; oo i teraz to ...po drodze ciaza ;/ ehh

Babcia na lotnisku po 10 odlot ... We wtorek wraca ..

MACIEJKQ czemu uciec? Jest sens targac ze soba dzieciaka na 24h? No teraz na 48. W czym ja bym to szybko zalatwila, a teraz chcac wszedzie Nika, no urzedu, do nfz, do ksiegowej.. a naprawde nie chcesz wiedziec jak sie jezdzi komunikacja miejska po Krakowie :/ jeszcze z torba i dzieciakiem pod reka ktora w takich sytuacjach lubi sobie zwiedzac i poprostu zwiewa..
MILENA a nie macie ubezpieczenia zwrotu kasy? Wsumie to my tez czegos takiego nie mamy, ale teraz jak bedziemy kupywac auto to wykupujemy to dodatkowe.. i kciuki zeby was ten cholerny pech opuscil!

A wlasnie!! Moj A. zdecydowal sie sprzedac auto! Boziu taka jestem zadowolona. Rozgladamy sie za golfem 5, bo na naszego passata nas nie stac jeszcze..

reklama
Happy- jednak dobrze kojarzylam. Chce tkie ale np z Minnie. A kupowalas z materacem czy bez i z ebaya? Bo tam je w sumie ogladalam.
Milena- noo to juz chyba wystarczy pecha..

Maja wczoraj pobiegaka po parku a dzis kaszle troche i smara.. Mam nadzieje ze do pon jej minie.

Do góry