reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina no niestety tak drogo:( Na fundusz wizyta byłaby dopiero pod koniec stycznia 2015.. Pediatra mówiła że lepiej pojechać szybciej żeby być spokojniejszym na święta i ja tez tak wolę bo to za długo tyle czekać więc musimy jechać;/ Ale pocieszam się że trafiliśmy akurat na bardzo dobrego kardiologa dziecięcego, pediatra dałam nam namiary na dwóch i jeden akurat miał wolne terminy jeszcze w tym roku, trudno się mówi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Wlasnie wrocilam , bylam S do pracy zawiez . dostalam NAKAZ wyslania mu sms jak dojade ; ) a za godzine na lotnisko, mame zawiez.

S doszedl do siebie, bynajmniej fizycznie , tylko gdzies miesnie naciagniete w szyi , i wbilo mu sie cos w oko. Ale juz ok . a auto , troche mu zal , fajjnie sie nim jezdzi ... Dal za niego ponad 10tys i jezdzil rok tez bym wku****na byla jak by jakis id***a mi rozwalil ...

Ogolnie wyglada to auto zle. Caly tyl rozwalony , zderzak , klapa od bagaznika , i nad jednym kolem z tylu az to auto peklo , a no i wywalona szyba z tylu.

Ktos o mnie pytal :) wsio ok , zyje dalej... Tylko cos sie zamartwiam tym pechem ;)

Milego dnia :)

Hej.

Wczoraj pojechalismy kupic malej kurtke na zime, bo ma jedna no ale ja nie wiem co to za kroj jak rekawy sa krotkie na nia.. Kupilam.jej pizamki i body od razu.

W.ogole to moje dziecko polamalo lozeczko.. Nie wiem jak ona to zrobila, ale musimy kupic nowe..

Happy- do ciebie prosba, bo kojarze ze Dennis mA takie lozko co chcemy jej kupic, moglabys pokazac foto?
Milena- noo wiadomo ze szkoda auta, ale wazne ze S ok. Jeszcze pare dni go. bedzie bolalo, tez kiedys po wypadku kark mnie bolal sporo czasu.

Zaraz podszykuje obiad i dzis nasz dzien :D stresik mam

Paulina a to sama chciałaś uciec? ;) :p
Mili fajne ;)
Madzialena cena kosmos
Happy nawet wady mają zalety;)
Sandra i nie może sama do szkoły chodzić?
renata mam znajoma z Podlasia :)
Milena a czyja to była wina?
magda będzie dobrze :-)

Ja mam takie tylko bez oslonek po bokach, ja sobie chwale to łóżko. Dory ze w isobnych pistach ale inaczej nie mogłam zdjęcia wstawić

Załączniki

• 1416558242322.jpg
    1416558242322.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 32
Maciejka tego goscia wina !!

HAPPY no oby nas opuscil ... w sierpniu S wjechal lekko w goscia , 6.11 jechalismy ze szpitala ( jak antosia sie urodzila ) gosc nam rozpedzony jechal na czolowe ; oo i teraz to ...po drodze ciaza ;/ ehh

Babcia na lotnisku po 10 odlot ... We wtorek wraca ..

MACIEJKQ czemu uciec? Jest sens targac ze soba dzieciaka na 24h? No teraz na 48. W czym ja bym to szybko zalatwila, a teraz chcac wszedzie Nika, no urzedu, do nfz, do ksiegowej.. a naprawde nie chcesz wiedziec jak sie jezdzi komunikacja miejska po Krakowie :/ jeszcze z torba i dzieciakiem pod reka ktora w takich sytuacjach lubi sobie zwiedzac i poprostu zwiewa..
MILENA a nie macie ubezpieczenia zwrotu kasy? Wsumie to my tez czegos takiego nie mamy, ale teraz jak bedziemy kupywac auto to wykupujemy to dodatkowe.. i kciuki zeby was ten cholerny pech opuscil!

A wlasnie!! Moj A. zdecydowal sie sprzedac auto! Boziu taka jestem zadowolona. Rozgladamy sie za golfem 5, bo na naszego passata nas nie stac jeszcze..

reklama
Happy- jednak dobrze kojarzylam. Chce tkie ale np z Minnie. A kupowalas z materacem czy bez i z ebaya? Bo tam je w sumie ogladalam.
Milena- noo to juz chyba wystarczy pecha..

Maja wczoraj pobiegaka po parku a dzis kaszle troche i smara.. Mam nadzieje ze do pon jej minie.

Do góry