reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ☺
Milenaaa coś poważnego daj znać później co i jak. Trzymam kciuki by było dobrze .
Renata zazdroszczę śniegu.
U nas afera za afera wyje o byle co a to przez to ze P ja obudził tyle razy mu tłumacze ze uszykowac rzeczy do pracy wieczorem a on dziś rano latał jak poparzony i wszystkiego szukał i wyzywal . Az ja obudził myślałam że walne w łeb czyli ciężki dzień mnie czeka , zaraz mykam zaprowadzić wiki do szkoły . Odezwę się później .

reklama
Milena- daj znac co z S!
Renata- snieg :D a co to takiego? :D w tym roku nie bedd widziala,bo do Polski wiosna a tu snieg to zjawisko rzadko spotykane :p
Sandra- sama mam ochote czasem mojemu za to przylozyc.. Rano nieraz lata jak poparzony i tylko co chwike widzialas kamizelke, widzialas klucze, a nie wiesz gdzie sluchawki, wiec odpowiadac musze mu ladnie w d***e :D

My juz po sniaadaniu. Zrobilam placki z serkow.
Zaraz biore sie za kluski ;)

Milena-o matko daj znać co jedt!
Magda-jak Dennis był maly to bylo nawet sporo śniegu i nawet na sankach był. Żyje nadzieja ze w tym roku też będzie snieg i pójdziemy na sanki i ulepimy bałwana.
Ja właśnie biorę się za sprzątanie :/
U was też codzienne tyle sprzątania?

u nas sprzątanie nie wiele, bo rodzinka wie, że zacznę gryźć jak nie będą odkładać rzeczy na swoje miejsce.
U mnie śnieg ma być po południu, ale mam nadzieję, że zdążę wrócić od logopedy z młodym. Opony M będzie wymieniał w sobotę na zimowe,
Milena daj znać co z mężem.

Hejka:)

Mi wczoraj gazetki w miarę szybko poszły:) tylko że cały zień padało, tzn. mżawka taka ale strasznie wkurzająca;/

mielena to straszne:( trzymaj się:*
olcia boże że Tacy ludzie po świecie chodzą, smutne:( Ale Wy jesteście silne babki i ze wszystkim sobie poradzicie
sandra nieciekawie z tymi alimentami;/
magda skąd ja to znam:) D. jak szykuję się do pracy to jest przynieś mi plecak, przynies mi klucze, a gdzie mój notes? Dzielnie to znoszę:)
renata śnieg?! Zazdroszczę:) tylko strasznie nie lubię pozniej tej ciapy
happymum ja codziennie ogarniam pokój bo wszędzie ciuchy leżą, oczywiście nie moje:) A ogólnie sprzątam prawie codziennie z mama na zmainę

Co do prezentów na mikołaja to małemu kupię puzzle straz pożarna bo już wypatrzył, książeczkę do rozwiązywania i ze szlaczkami bo strasznie lubi i pewnie kinder jajko:p dla reszty nie mam pojęcia bo nie będziemy miec za bardzo pieniędzy;/ Dla dzieciaków brata mam puzzle 3d z wymienionych opakowań po misiach lubisiach to schowałam , a reszcie(3dzieciaków) chyba kupię puzzle z ciasteczkami widziałam w biedronce maja być chyba po 7 zł, nie wiem zobaczymy. za tydzień czeka nas wizyta z małym u kardiologa koszt 250zł więc wydatek nas czeka

Hej wpadłam sie pochwalić ze Dennis zawołał na nocnik ale zsnim dobiegła do góry widziałam jak zaciska nogi i zaczyna sikac. Po chwili wstrzymał i reszte zrobił lafnie na nocnik. Ale ZAWOŁAŁ!

happymum u nas na początku było tak samo:) Musisz go chwalic to zobaczysz jaki będzie dumny że jest samodzielny:)
milena dobrze ze to tylko tak się skończyło i że S. nic się nie stało

SANDRA urwalabym leb. Naszczescie moj zrobil sobie szafke z ubraniami do pracy na przedpokoju, jak budzik zadzwoni to cichutko wychodzi i zamyka nam drzwi do pokoju,,ubiera sie w lazience wiec go nie slyszymy.
MADZIALENA troche sie kardiolog ceni :/
MILENA boziu... oby wszystko bylo ok. Auto do kasacji?
HAPPY super!! Coraz lepiej ;)
MAGDA a przyjezdza ktos do was na swieta?

reklama
Milena- samochod rzecz nabyta. Dobrze ze z S wszystko oki.
Paulina- moja siorka przyjezdza do.nas ;) Brat juz na szczescie za tydzien jedzie bo dluzej juz nie dam z nim rady bo go rozniose normalnie!

Od moich rodzicow Maja dostanie na gwiazdke domek dla lalek, ale.zarabisty z wyposazeniem, duzy, haha nawet T nie mowie bo bedzie sie darl :p ale to nie ja wymyslilam :p

My jemy obiad wlasnie. W szoku jestem ze Maja wcina, bo cos ost nie bardzo z jedzeniem. I zaraz ostatnie spotkanie z niania w obecnosci mojej i jutro juz sama ;)

Do góry