reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ☺
Milenaaa coś poważnego daj znać później co i jak. Trzymam kciuki by było dobrze .
Renata zazdroszczę śniegu.
U nas afera za afera wyje o byle co a to przez to ze P ja obudził tyle razy mu tłumacze ze uszykowac rzeczy do pracy wieczorem a on dziś rano latał jak poparzony i wszystkiego szukał i wyzywal . Az ja obudził myślałam że walne w łeb czyli ciężki dzień mnie czeka , zaraz mykam zaprowadzić wiki do szkoły . Odezwę się później .

reklama
Milena- daj znac co z S!
Renata- snieg :D a co to takiego? :D w tym roku nie bedd widziala,bo do Polski wiosna a tu snieg to zjawisko rzadko spotykane :p
Sandra- sama mam ochote czasem mojemu za to przylozyc.. Rano nieraz lata jak poparzony i tylko co chwike widzialas kamizelke, widzialas klucze, a nie wiesz gdzie sluchawki, wiec odpowiadac musze mu ladnie w d***e :D

My juz po sniaadaniu. Zrobilam placki z serkow.
Zaraz biore sie za kluski ;)

Milena-o matko daj znać co jedt!
Magda-jak Dennis był maly to bylo nawet sporo śniegu i nawet na sankach był. Żyje nadzieja ze w tym roku też będzie snieg i pójdziemy na sanki i ulepimy bałwana.
Ja właśnie biorę się za sprzątanie :/
U was też codzienne tyle sprzątania?

u nas sprzątanie nie wiele, bo rodzinka wie, że zacznę gryźć jak nie będą odkładać rzeczy na swoje miejsce.
U mnie śnieg ma być po południu, ale mam nadzieję, że zdążę wrócić od logopedy z młodym. Opony M będzie wymieniał w sobotę na zimowe,
Milena daj znać co z mężem.

Hejka:)

Mi wczoraj gazetki w miarę szybko poszły:) tylko że cały zień padało, tzn. mżawka taka ale strasznie wkurzająca;/

mielena to straszne:( trzymaj się:*
olcia boże że Tacy ludzie po świecie chodzą, smutne:( Ale Wy jesteście silne babki i ze wszystkim sobie poradzicie
sandra nieciekawie z tymi alimentami;/
magda skąd ja to znam:) D. jak szykuję się do pracy to jest przynieś mi plecak, przynies mi klucze, a gdzie mój notes? Dzielnie to znoszę:)
renata śnieg?! Zazdroszczę:) tylko strasznie nie lubię pozniej tej ciapy
happymum ja codziennie ogarniam pokój bo wszędzie ciuchy leżą, oczywiście nie moje:) A ogólnie sprzątam prawie codziennie z mama na zmainę

Co do prezentów na mikołaja to małemu kupię puzzle straz pożarna bo już wypatrzył, książeczkę do rozwiązywania i ze szlaczkami bo strasznie lubi i pewnie kinder jajko:p dla reszty nie mam pojęcia bo nie będziemy miec za bardzo pieniędzy;/ Dla dzieciaków brata mam puzzle 3d z wymienionych opakowań po misiach lubisiach to schowałam , a reszcie(3dzieciaków) chyba kupię puzzle z ciasteczkami widziałam w biedronce maja być chyba po 7 zł, nie wiem zobaczymy. za tydzień czeka nas wizyta z małym u kardiologa koszt 250zł więc wydatek nas czeka

Hej wpadłam sie pochwalić ze Dennis zawołał na nocnik ale zsnim dobiegła do góry widziałam jak zaciska nogi i zaczyna sikac. Po chwili wstrzymał i reszte zrobił lafnie na nocnik. Ale ZAWOŁAŁ!

happymum u nas na początku było tak samo:) Musisz go chwalic to zobaczysz jaki będzie dumny że jest samodzielny:)
milena dobrze ze to tylko tak się skończyło i że S. nic się nie stało

SANDRA urwalabym leb. Naszczescie moj zrobil sobie szafke z ubraniami do pracy na przedpokoju, jak budzik zadzwoni to cichutko wychodzi i zamyka nam drzwi do pokoju,,ubiera sie w lazience wiec go nie slyszymy.
MADZIALENA troche sie kardiolog ceni :/
MILENA boziu... oby wszystko bylo ok. Auto do kasacji?
HAPPY super!! Coraz lepiej ;)
MAGDA a przyjezdza ktos do was na swieta?

reklama
Milena- samochod rzecz nabyta. Dobrze ze z S wszystko oki.
Paulina- moja siorka przyjezdza do.nas ;) Brat juz na szczescie za tydzien jedzie bo dluzej juz nie dam z nim rady bo go rozniose normalnie!

Od moich rodzicow Maja dostanie na gwiazdke domek dla lalek, ale.zarabisty z wyposazeniem, duzy, haha nawet T nie mowie bo bedzie sie darl :p ale to nie ja wymyslilam :p

My jemy obiad wlasnie. W szoku jestem ze Maja wcina, bo cos ost nie bardzo z jedzeniem. I zaraz ostatnie spotkanie z niania w obecnosci mojej i jutro juz sama ;)

Do góry