reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

O fu kawa z samego rana i jeszcze przed śniadaniem o nie nie. Rano muszę mieć herbatę ;) kawy piję dwie dziennie. Czasem trzy.

reklama
Ja też zaczynam dzień od kawy:) pozniej sniadanie i kokrjna kawa a di sprzatania kolejna, gotuje to pije jokejna a później do słodkiego po obiedzie no i czsseny jeszcze tajbo 17 pije. Ale cale szczęście pibr mocną ale rozpuszczalna

Happy rozpuszczalna kawa jest bardziej szkodliwa od tej zuzlówy.
ja na czczo pije kawe. dziennie kilka. rano nie zjem nic puki sie nie obudze, a nie obudze sie jesli nie wypije 2 kaw.

Hej.

Matkooo po takiej ilosci kofeiny tydzien bym nie spala :D
Kawe pije raz na jakis czas jak juz najdzie mnie ochota. Dzis akurat pilam ale taka z ekspresu latte, ale to slabizna jest, prawie samo mleko. Czasem cappucino a tak jak pisalam kawe z lyzeczki ostatni raz pilam hmmm 2 tygodnie temu chybA;)

U nas ok. Zimnooo.

Wlasnie mysle nad prezentem dla malej na Mikolajki i chyba kupie jej lalke bobasa. Nie jakiegos za niewiadomo ile ale zwyklego widzialam fajnego juz ;) I do tego jajo ( kinder niespodzianki) i "kuki" koniecznie haha drazetki znAczy sie;)

ja młodemu kupiłam klocki typu lego tylko mało znanej firmy są 50% obniżki w Intermarche do tego bluza z długim rękawem i na pewno kinder niespodzianka. Dla mamy i teściowej nie mam pomysłu plus Kacperek na święta oraz dla mojego M.

olcia masakra co za głupek;/
anula zobaczymy jaka zima będzie:) I jak mi pójdzie pierwszy raz w sniegu bo jak ciężko to zrezygnuję

Co do kawy to ja po takiej iloście bym padła:-) Ja to kawę pije bardzo rzadko, a jak już coś to taką 3w1:-) D. tak samo nie przepada za kawą, ale czasami do ciasta pijemy jak nas najdzie:) Zdecydowanie wolę herbatę :) a dnia zaczętego kawa sobie nie wyobrażam, kiedyś tak zrobiłam bo nie mogłam się rozbudzić i pół dnia męczyłam się ze zgagą;/

A to moje bombki robione od wczoraj:p Zdjęcie0984.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0984.jpg
    Zdjęcie0984.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 41
Madzialena-swietne!
Magda, mili-ja na Mikołaja mam zamiar kupić Dennisowi książkę taką z puzzlami w środku na kazdej stronie jeden obrazek do ułożenia z 9 części:) no i słodycze

Madzialena sliczne te twoje bombki.Uwielbiam fioletowy ( zaraz po rudym i brazowym ).

Magda ja w kwestii dziewczynskich rezentow nie pomoge. Filipowi juz mam prezenty. Kurczak angry birds telepods. na mikolajki jeden zolty dla O czerwony lub dwa dla F a dla O traktorek, a na swieta dla F zestaw tych kurczaków a dla O zdalnie sterowane auto

Madzialena świetne bombki my dzisiaj kupiliśmy towar i jutro będziemy robić.
Olciaa w sprawie alimentów ? Ja dzisiaj dostałam pismo od komornika ze zajmuje konto ponieważ znalazł prace , moja radość jednak nie trwała długo pi konsultacji z innym komornikiem okazało się ze spłata zaległych to jak wygrać w lotto , a jeżeli on ściągnię 300 zł od niego dla mnie to cofaja fundusz a znając imbecyla rzuci robotę i będę musiała od nowa załatwiać fundusz , przysiagam ze jak tak zrobi to pojadę do nie go i tak mu nawtykam ze się zgarbi
Ogólnie ranek zaczynam od kawy z czego nie długo będę musiała zrezygnować z powodu zdrowotnych, ale ogólnie 3 dziennie kubki z 3 łyżeczek walne ale sypanej teraz robie sobie sypana z dodatkiem rozpuszczalnej z karmelem , ale od rana i tak nic nie jem bo wszystko mi w buzi rośnie wiec pierwszy posiłek ok 12-13
Co do pamkow z wika szybko poszło początki trudne były ale ja sadzalam ja na nocnik jak miała 9 m c, ale nakładka na kibelek załatwiła cały problem .
Kurde zgubiłam wątek co miałam napisać
A wiem komin wiki ma razem z czapka pandy . Przynajmniej problem z głowy Przy wiazaniu chyba to wszystko co miałam napisać . Idę spać bo się wkurzył am z tymi alimentami .

reklama
Hej dziewczyny:)
Ja dzisiaj nie śpię od 5 bo mały postanowił nie spać, całe szczęście ze leży ze mną w łóżku. Mam nadzieje ze jeszcze przysnie bo jeśli nie to na pewno zacznie przysypiac koło poludnia a na 13 do przedszkola idzie. Dzisiaj nagram go jak ładnie pakuje się fo przedszkola i wrzucę wam filmik :)

Sandra-masakra z tymi alimentami:/

Do góry