reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Właśnie wymiotowalam i nie mam pojęcia od czego!? Fakt od rana kiepsko sie czułam ale nie tak i naglr mnie zemdlilo i zwyniotiwalam :/ masakra chyba szykuje się choroba

reklama
Madzialena ja też uwielbiam kominy. W tym roku chce dzieciom kupić.
Paulina to od stycznia kciuki ;)
Renata hehehe
Olcia nie przyszedł?
mili mój syn też długo miał w nocy pampersa. W 4 roku życia jeszcze raz po raz w nocy narobił.
happy uu :(

Co do kominow to ja ostatnio Zu kupilam taka czapke razen z kominem :)

Macieja wlasbue przyszedl jak nigdy i zaczal pieprzyc glupoty takie poswisko z siebie z tobil ze sedzina nawet sie z niego smiala i przez niego przelozyla sprawe bo powiedzial ze ja za darmo ciagle mieszkam z Zu i musze rachunki doniesc ehh az zal gadac

Paulina-zaczynam myśleć ze wypijam za duże ilości kawy:/
Olcia-idiota normalnie:/
Co do kominów mi na ten tok koleżanka na szydełku robi:) pod czapkę która malemu kupilam na zimę:)

HAPPY gdybys widziala ile ja wypijam.. dwie trzy kawy dziennie po dwie lyzeczki, gdzie wczesniej pilam jedna z jednej lyzeczki...

Olcia, co za palant:angry:
Paulina, ja pilam tak jak Ty 2-3 a od dluzszego czasu gdy wypije kawe az mnie skreca, pewnie to przez to ze rano na pusty zoladek pilam bo glodna po przebudzeniu nie jestem. Od 2 tygodni zero kawy i zoladek nie boli
Madzialena podziwiam mi w taka pogode nie chcialoby sie rozwozic ulotek, a zima tez planujesz?

reklama
Do góry