reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata &&&& zacisniete :) i bardzo dobrze powiedziala ta pewna kobieta :)

Maciejka w nocy czasem bywalo zle, budzila sie przy kazdym kaslaniu , taka przerazona siasc musiala zeby powietrze zlapac.
Nie wiem czy ma to cos do rzeczy, po urodzeniu miala " sapke " . no i jak poszaleje moment czerwona i ciezko oddycha. Mam skierowanie na testy alergiczne i astme... Terminy dluuugie... Ale podobno i tak lepiej robic po ukonczeniu 3 lat.

Jade po babcie , przywiez ja do miasta musze bo cos tam zalatwic ma..

Testy alergiczne zazwyczaj robią w okolicy 3 urodzin lub pozniej. a spirometrie ( zeby wykryc astme ) dopiero po 6 urodzinach. wczesniej mozna stwierdzić po atakach dusznosci "monitorowanych" w szpitalu np, lub na pogotowiu.

a co do krtani. tak jak Maciejka pisze. jak zaczyna kaszlec to ją wywietrz. Moze koszmarnie brzmi, ale pomaga.

Paulina Ł stwierdzil ze dla niego i lepiej ze tak szybko nie zrobił bo robić on lubi :) i jest sklonny sie poswiecić i nawet codziennie uzyczac mi swego sprzetu aby począc potomka. wiec dla niego im dluzej tym lepiej. Tylko ze ja bym chciala juz!!

jade zaraz do rodziców. Na noc. chlopaki mają teakwondo.

reklama
Happy u nas takie posikiwanie to norma byla. w sumie do tej pory Oskar potrafi zmoczyc majty, jak za bardzo zajety jest.trzeba duzo tlumaczyc.
moi obaj na dzien odpieluchowani do 2 urodzin byli. ale znam dzieci ktore mialy4 lata prawie i albo w pampersie albo w okakanych majtkach.

a ja myślałam że z Kacperkiem jest coś nie tak i jak jest bardzo zajęty to coś popuści ale głównie robi do wc.

Mili-ile synek ma lat?
Dennis dziś zawolal ale połowa w portki a połowa do nocnika wiec i tak nie źle.
Olcia -wspolczuje:/
Renata-ja ciebie rozumiem; ) ale twojego Ł też :D

happymum20 synek 7 marca skończy 5lat i pampers jest jeszcze do spania.Odpieluchowanie zajęło nam 2dni od razu na sedesie bo na widok nocnika była histeria.

paulina nadal rozwoże gazetki w środy, oczywiscie dopóki czegos innego nie znajdę:) W miesiącu wychodzi 4 dni a na konto przyszło mi 400zł więc nie jest zle:) tyle ze miałam duże gazetkii i raz z z dodatkiem a w tamtym tygodniu już małe, zobaczymy jakie będą jutro:) mimo tego że zimno na dworze to nawet tego nie odczuwam jak jeżdżę, no i schudłam więc kolejny plus :p
olcia współczuję:/

Właśnie wróciliśmy ze spaceru strasznie zimno;/

reklama
Do góry