reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nawet mi nie mowcie bo ja myslalam ze go rozszarpie ale jestem dobrej mysli chociaz wyrownanie w lutym bedzie musial mi zaplacic ...

Sandra tak o powyzszke i w ogole sie bie zgodzil na nie ale sedzina mnie pol godziny przesluchwila wszystko ode mnie wyciagnela czy ja sie ucze jakie koszty ponosze szkoly czy jakies leki dla mnie i o Zuzie wszysyko podpowiadala mi ale on zaczal sie skarzyc ze dziecko przed nim chowam haha to zadalam mu pytanie czy wie czy dlaczego on ze nie i mowie ze naduzywa narkotykow ze zglosilam do dzielnicowego stalking i ona czy postepowanie trwa powiedzialam ze nie ze sue go boje bo mnie zastrasza ze jak mnie na miescie spotka to smnie rozjr.... i zaczela pytac o majotek powiedzial ze ma dom w raszowce i samochod i ona dowalila ze stac go na takie rzeczy a na dzircko zaluje yo sie zamknal ... a tobie wspolczuje bo u komornika sciagna on zobaczy wyplate i na czarno jazda ale zeby tak nie bylo

Ja juz pisalam co Zu

Odezwe sie w pracy bo lecimy do zlobka jeszcze rozmowe z dyrektorka mam :/

reklama
Happy uwierz ja tez golymi rekami. Kladz sie kolo malego i odpoczywaj poki spi heh

A co do kaw wypitych ja pije kawe praktycznie co chwile potrafie do 10kaw dziennie nie dlatego ze mnie pobudza po prostu lubie ;)) i oczywiscie na czczo :)

Olcia-ja też kawę lubię słodką i z dużą ilością mleka:)
Dzis nir mam mleka do kawy i zla jestem:/
Właśnie wstalismy ide zrobić małemu śniadania a poxniej szybka kąpiel, sprzątanie i do przedszkola

hellol z rana.
\

od nas rodzice moi i tescie dostaną kaledarze z chłopakami.bracia moi ruzgi obwiązane wstązeczką :) ucieszą sie jak nigdy :D

Maciejkaa nic mi nie mów na temat kasy, liczę tylko na spłatę alimentów za grudzień i listopad i za rodzinne za październik , jedynie to mnie ratuje ale czas świąteczny i po to jest masakra a trzeba tyle prezentów kupić . Moim dziewczyną kupie jakieś drobiazgi mikolajkowe chyba ze P postanowi inaczej. Z jeden strony cieszę się na święta bo są z Patrycja a z drugiej to będą smutne święta bez mamy P . Tak cholernie mi jej brakuje.

reklama
Do góry