reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nawet mi nie mowcie bo ja myslalam ze go rozszarpie ale jestem dobrej mysli chociaz wyrownanie w lutym bedzie musial mi zaplacic ...

Sandra tak o powyzszke i w ogole sie bie zgodzil na nie ale sedzina mnie pol godziny przesluchwila wszystko ode mnie wyciagnela czy ja sie ucze jakie koszty ponosze szkoly czy jakies leki dla mnie i o Zuzie wszysyko podpowiadala mi ale on zaczal sie skarzyc ze dziecko przed nim chowam haha to zadalam mu pytanie czy wie czy dlaczego on ze nie i mowie ze naduzywa narkotykow ze zglosilam do dzielnicowego stalking i ona czy postepowanie trwa powiedzialam ze nie ze sue go boje bo mnie zastrasza ze jak mnie na miescie spotka to smnie rozjr.... i zaczela pytac o majotek powiedzial ze ma dom w raszowce i samochod i ona dowalila ze stac go na takie rzeczy a na dzircko zaluje yo sie zamknal ... a tobie wspolczuje bo u komornika sciagna on zobaczy wyplate i na czarno jazda ale zeby tak nie bylo

Ja juz pisalam co Zu

Odezwe sie w pracy bo lecimy do zlobka jeszcze rozmowe z dyrektorka mam :/

reklama
Happy uwierz ja tez golymi rekami. Kladz sie kolo malego i odpoczywaj poki spi heh

A co do kaw wypitych ja pije kawe praktycznie co chwile potrafie do 10kaw dziennie nie dlatego ze mnie pobudza po prostu lubie ;)) i oczywiscie na czczo :)

Olcia-ja też kawę lubię słodką i z dużą ilością mleka:)
Dzis nir mam mleka do kawy i zla jestem:/
Właśnie wstalismy ide zrobić małemu śniadania a poxniej szybka kąpiel, sprzątanie i do przedszkola

hellol z rana.
\

od nas rodzice moi i tescie dostaną kaledarze z chłopakami.bracia moi ruzgi obwiązane wstązeczką :) ucieszą sie jak nigdy :D

Maciejkaa nic mi nie mów na temat kasy, liczę tylko na spłatę alimentów za grudzień i listopad i za rodzinne za październik , jedynie to mnie ratuje ale czas świąteczny i po to jest masakra a trzeba tyle prezentów kupić . Moim dziewczyną kupie jakieś drobiazgi mikolajkowe chyba ze P postanowi inaczej. Z jeden strony cieszę się na święta bo są z Patrycja a z drugiej to będą smutne święta bez mamy P . Tak cholernie mi jej brakuje.

reklama
Do góry