reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mackejka- gratulacje;) bylas przy porodzie? ;)
Milena- teraz jest jakies g****o w powietrzu i stad te biegunki i wymioty.. ;/

Moze ktoras z was pije jakas herbate zielona i mi cos poleci? Ogolnie lubie herbate czarna, ale dzis wypilam i mnie muli zoladek do tej pory ;/ musialam w sklepie napic sie zimnego soku pomaranczowego bo myslalam ze puszcze pawia..

Koncze jesc obiad.. Mam ochote na kawe, ale daruje sobie..
Zdazylam z miasta przed deszczem.

Na jutro jestesmy umowieni z niania.. ;)

Paulina- a to co to za pralnia ze na konkretna godz trzeba isc!???

reklama
MAGDA to normalne ze jest rezerwacja. Tu wszystkie dzialaja na takiej zasadzie.. Rezerwujesz pralnie w godz, 7-10.30, 10.30-14, 14-17,30 i 17.30-21.W tym masz trzy pralki naraz, suszarke bebnowa i suszarke zwykla. Chyba by bylo nie halo jakby chodzzilo sie jak sie chce i byc nie miala wolnej pralki albo suszarki:p a herbaty nei polece, ja pije tylko czarna.
HAPPY ladnie spicie :p
OLCIA powodzenia by szybko z przeprowadzka poszlo ;)

Edit
Mam takie pms ze A. tylko zadzwonil a ja mialam ochote mu przywalic na odleglosc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina- yhym, a myslalam ze to taka pralnia ze idziesz sa pralki, wrzucasz pieniadze i pierzesz sobie :D takie tu widzialam :p

Nudy, zimno i szaroooo, masakraaa

Mi Natalia i Jas juz z godzina spia :) a ja odpoczywam... S na 2 zmiane dzis i jak jutro nie bedzie szedl na rano to po 22 przyjedzie .

Hejka:)

My pospalismy dzisiaj do 9.30:) Byliśmy rano zrobic ekg, odebrałam tez małego wyniki morfologia i mocz w normie:) jutro idę pokazać lekarce, boję sie tylko żeby ekg złe nie wyszło:( Taka poddenerwowana jakaś chodzę. A tak po za tym to drugi dzień z @ się męczę;/ aa i pochwale się że P. był bardzo grzeczny u dentysty, ząbki zdrowe a najbardziej podobal mu się fotel że jezdził do góry i w dół :p I apetyt dzisiaj ma już drugi raz je makaron ze szpinakiem

magda no to lanie Cie wzięło;/ a co do herbatki to ja pije zieloną z pomarańczą, pycha:)
olcia powodzenia w przeprowadzce:)
milena trzymaj się cieplutko :*
maciejka gratulacje:)

Paulina - tak lubimy dlugi spać:) a maly trraz znów śpi.
Wiecie co dziewczyny :) chyba nieźle mi wychodzą napisowe obrazki bo coraz więcej osób sie zgłasza zebym im zrobiła :)

Paulina fajna taka pralnia :D

Happy no to super :)

Milenka i jak sie czujesz ? Przestalo krwawic?

Paulina szczerze? Juz mam dosc tego pakowania bo cale mieszkanie w kartonach wotkach a konca nie widac a to mnie wkur... yhm

reklama
Mnie tez wkur.wia pakowanie ale rozpakowywac lubie :p
OLCIA nawet fajna tyle ze mamy przejscie przez piwnice do nastepnej klatki gdzie jest pralnia w jedna strone, wiec chcac nie chcac musze z mloda przelatywac przez zimnice ;/ ale juz kazalam sobie zrobic takie drewienka ze bede podkladala pod drzwi piwnicy zeby sie nie zamknely haha. No i czasami te terminy.. jakos w polowie miesiaca jest nawal konkretny, bo jak sie wprowadzilismy to tez taki tydzien byl. 8 terminow dziennie a taki hardcore w srodku miesiaca. A no i na weekend trudno sie dostac :p na starym mieszkaniu tez taka pralnia byla, tyle ze 4 pralnie po 3 pralki i jedna suszarka bebnowa. I w drugim bloku. A moja pralka i suszara stoja na starym i niszczeja i chyba bede na blocketa (ebay) wystawiala :/
HAPPy ladnie :p

Do góry