reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

U nas znów chorobowo.. Olka dostała takiego kaszlu, że aż się bidulka dusiła. Wczoraj lekarz i kolejne siedzenie w domu.

Młody na razie się jakoś trzyma. Łobuzuje na całego, nicpoń jeden!

Milenaa jak Natalia, przeszłą jej ta biegunka?

Maciejka gratuluję ciociu chrzestna:-)

Olcia oby przeprowadzka sprawnie poszła

Mili witaj :) jestem Aśka, mam 26 lat i jestem mamuśką 2 dzieciaczków

Madzialena super, że młody ma dobre wyniki. Zdrówka dla Ciebie

reklama
Czesc Wam..
ASIK juz jest lepiej... Starasznie gazuje ... ale ranoo ; ooo , spala na brzuchu, i jak narobila ( w pampersie ) tak az rekawy mokre , po sama szyje ... Najpierw placz bo nie chciala mi sie na plecy poloyz a potem zadowolona bo o 6 rano idzie Myć ; ) a jeszcze bardziej ze S musial wstac i jej wode naszykowac

Spia teraz razem z Jasiem ; ) , a ja odpoczywam , juz mnie ta niepewnosc do szalu doprowadza ; // ale do wtorku coraz blizej .

Milena super ze z mloda lepiej, oby juz jej przeszlo calkiem.
No do wtorku szybko zleci, nie martw sie :tak:

U mnie mąz chory :p
dni leca jak szalone, nie mam kiedy nawet tutaj zagladac, ale staram sie byc od czasu do czasu byscie mnie nie zapomnialy :-D:tak::rofl2:
We wtorek Daniel juz ma urodziny, leci czas szybko :-)

Hej.

Ale wczoraj mialam nerwa na tego mego meza, no myslalam ze udusze go.
Poszedl na poczte z Maja, wracajac umowil sie z sasiadem. Wpadl jak po ogien Majke w wozku mi zostawil i wylecial jak z procy mowiac ze bedzie za 5 min. Siedze czekam, czekam. Pisze a ten ze juz wraca... po 4 godz napisal zebym wpadla na herbatke posiedziec( przypomnial sobie o mnie bo sasiadka wrocila z dzieciakami i sasiad dostal taki Op.... ) wrocil po 5 godz z usmiechem na twarzy ale jak zobaczyl moja mine to poszedl zrobil sobie kanapki do pracy nawet nie chce wiedziec jak wygladaly w takim stanie. Usiadl na.krzesle w kuchni i pyta Mai czy spi z tatusiem na krzesle w kuchni bo mamusia zla jest :p Noo i sie nie odzywalam wcale. Adzis on sie obrazil na mnie ze ja sie obrazilam na niego :D buhahha rece opadaja przez tych chlopow normalnie. Ale jak ja pojade do sklepu i nie ma mnie godz to juz dzwoni gdzie jestes, kiedy bedziesz a.jego 5 min to zawsze 5 godzin..
Sasiadka dzis przyszla i mowi ze przeprasza za wczoraj ale ona nie ma z tym nic wspolnego bo wrocila pozno, a jej maz mial robic jakies deski( remontuja lazienke) i dzwonila zeby przyjechal po nich bo chce drinka wypic z siostra a on mowi ze zajety jest :D noo a jak go zobaczyla ze ledwo siedzi na.krzesle to mu sie zebralo :p

Dzis mielismy spotkanko z niania. Wydaje sie spoko babeczka, jej syn szczesliwy ze Maja byla, Maja szczesliwa ze "dzidzia" byla. Tulili sie, buziaki byly ;) noo zobaczymy jak to wyjdzie. Pojde po.weekendzie ze dwa razy jeszcze tam, zeby Majcia ich lepiej poznala.

Dzis zrobilam ciasto shreka. Zjadlabym ale daruje sobie juz po chipsow sie napakowalam, fanta zapilam.. Dobrze ze tak nie tyje bo juz bym wygladala jak kuleczka od tego podjadania. ;)

Milena- trzymam dalej kciuki ;)
Paulina- jedyny minus ze trzeba tak lazic do tej pralni. Ale wczoraj na fejsie ktos wrzucil fotke jak ktos sobie zamontowal pralke na scianie nad kibelkiem :p i sobie o tobie pomyslalam hihi, zartuje ;) tu tez w niektorych domach nie ma pralek, tyle ze ludzie chodza do tych co wrzucasz monety.

Hej

Magda haha ah ten twoj maz ja bym odpowiedziala ze krzesla sa zajete jak ma ochote sie przespac to wycieraczka jest wolna ;p

Macieja a twoha corcia ile ma ze takie imprezki robi ? :D

helloł

Magda.. pobilabym. na pank dostal by w potylice ode mnie. Ł tez miewał takie akcje. do mnie dzwonił minute po moim wysjciu o ktorej bede i dlaczego tak pozno. A sam jak wychodizl na chwile to przepadal na pol dnia.Kiedys ja mu przepadlam.

wczoraj stworzylam aniola styropianowego ze wstązek. znowu mnie bierze. musze mu tylko aureolke zrobić jeszcze i skrzydla.
I jest problem.. bo ciezko dostac białą wstążke.

MAGDA jakbym o moim czytala.. tyle ze on tutaj takich akcji nie robi ale w Pl owszem. Dzieki ze o mnie myslisz!! Haha :p
LIZA zdrowka ;-) pamietamu :p

U nas pada.. A. musial do roboty isc, ale kolo 15 juz bedzie spowrotem. Dzis na obiad makaron z wczoraj. Nie mam koncepcji. Moze pozniej zrobimy z A. zapiekanke.
W piatek mamy kinderparty ;-) tam gdzie miala Nikola.

reklama
Cześć ;-)
My dziś z Jasiem od 13 .. a później może do S .. Natalia stęskniona za Norbim , no i zakochana w Antosi :-) Upomina Norbisia ze ma być "ćśś" jak malutka śpi :tak: .A u mnie hmm, niby ustaje , ale za to skurcze brzucha się nasiliły :zawstydzona/y: Zadzwonie dziś do mojego gin podarował mi kiedyś prywatny numer to teraz ma:-D może ma w weekend jakiś dyżur w szpitalu ..Zobacz załącznik 653843

biore sie za coś bo nic dziś jeszcze nie zrobiłam i czekam na S , a nie wiem o której przyjedzie :eek: w pracy do 14 , tylko że to robotne takie ze pewnie zajęcie jakieś sobie znajdzie , bo na du**e nie usiedzi :-D

Miłego weekendu ; ****

Do góry