reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Milena- bedzie dobrze &&&

My juz spowrotem w Uk.. Oczywiscie dolek dopadl.. ehhh
Mam nadzieje ze w koncu bedziemy szli na prosta a nie ciagle pod gorke i ze w koncu zjedziemy do Pl..

Ogolnie to ok bylo, procz tesciowej tradycyjnie, jak juz pisalam.. Ale ale ale sama miala jelitowke pierwszy raz i zobaczyla jak sie zachowuje zoladek i caly organizm czy takim czyms.. Od rana T i tesciu proponowali jej bigos, rosol, kleik ryzowy a ja mialam ubaw po pachy :D i jej mowilam ze w koncu widzi jak to jest i ze nic sie przelknac nie da... to przyznala mi racje.
Noo a w pon wieczorem mnie zlapalo.. o zgrozo... tyle ze u mnie szlo i dolem i gora.. Juz sie balam jak ja polece tym samolotem, ale wymioty we wtorek ustaly jedynie rozwolnionko ganialo jeszcze do poludnia. A w ten poniedzialek zjadlam u tesciowej rosol a byl tak tlusty ze tylko pol talerza zjadlam i rozbolal mnie brzuch... To pewnie przez jej rosol hehehhe.
Lot mielismy pozno bo o 22. Maja nie spala wcale, grzecznie siedziala, az taka starsza para pytala obok czy leci pierwzzy raz ze taka.grzeczna.;) Mielismy jedno miejsce obok siebie wolne bo malo ludzi lecialo wiec gwiazda zadowolona ze miala swoj fotel ;)

Dzis jeszcze mialam taki zmulony zoladek, deszcz padal ciagle, szara rzeczywistosc powrocila.. W Pl tak cieplo, sloneczko..

Za 1,5 tyg do pracy ide.. Ale ten czas goni...

WAMPI co ty o tej h na necie ?? Spac nie mozesz ? ; )

Natalie dopadla jakas biegunka , jeszcze tego nam teraz brakowalo :/
A u mnie, bez zmian krwawie i krwawie , .....boli jak @ , zapewne to wlasnie jest @ . czas mi tak wolno leci, gdzie tam do wtorku , znaczy no mogla bym isc szybciej , ale jakos wole czekac, bo moze jeszcze wszystko jest ok ( pewnie sila sobie to wmawiam ) ...ale do swojego lekarza inaczej sie idzie, inny od razu zrobil by skrobanke ...

MACIEJKA zarwana nocka? gratki!
MILENA trzymaj sie..
WAMPI ty o 1, ja o 5 siedzialam na necie.. :cool2:
MAGDA no szybko zlecialo Wam ;) ja tez nie dlugo lece i najbardziej pragne obiadu w chinolu <3 albo w sphinx-ie.

My nie spimy od 9, ja z przerwa od 5 srednio do 6.30 bo nei moglam spac... Jutro mamy pralnie o 7.. Modle sie zeby ktos odbukowal bo nastepna o normalnej porze jest dopiero na wtorek.. Brzuch mnie boli od 4 dni na @@, ma wpasc w odwiedzimy kolo 15.11 :cool2:

To widze ze kazda miala swoja pore ja o 3 wstalam ;D
Macieja gratulacje ciociu ;D

Jeju jak ja sie okropnie czuje od wczoraj fuuj

Magda bo takie wyjazdy najszybieciej mijaja ;D no to tesciowa moze cos zrozumiala ;p wspolczuje tej jelitowki bo nie wiadomo co najpierw zrobic

Jedyne co mnie raduje to ze jutro juz przeprowadzka i ze wszystkie paczuszki przyszly ;p

reklama
Do góry