reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Milena- bedzie dobrze &&&

My juz spowrotem w Uk.. Oczywiscie dolek dopadl.. ehhh
Mam nadzieje ze w koncu bedziemy szli na prosta a nie ciagle pod gorke i ze w koncu zjedziemy do Pl..

Ogolnie to ok bylo, procz tesciowej tradycyjnie, jak juz pisalam.. Ale ale ale sama miala jelitowke pierwszy raz i zobaczyla jak sie zachowuje zoladek i caly organizm czy takim czyms.. Od rana T i tesciu proponowali jej bigos, rosol, kleik ryzowy a ja mialam ubaw po pachy :D i jej mowilam ze w koncu widzi jak to jest i ze nic sie przelknac nie da... to przyznala mi racje.
Noo a w pon wieczorem mnie zlapalo.. o zgrozo... tyle ze u mnie szlo i dolem i gora.. Juz sie balam jak ja polece tym samolotem, ale wymioty we wtorek ustaly jedynie rozwolnionko ganialo jeszcze do poludnia. A w ten poniedzialek zjadlam u tesciowej rosol a byl tak tlusty ze tylko pol talerza zjadlam i rozbolal mnie brzuch... To pewnie przez jej rosol hehehhe.
Lot mielismy pozno bo o 22. Maja nie spala wcale, grzecznie siedziala, az taka starsza para pytala obok czy leci pierwzzy raz ze taka.grzeczna.;) Mielismy jedno miejsce obok siebie wolne bo malo ludzi lecialo wiec gwiazda zadowolona ze miala swoj fotel ;)

Dzis jeszcze mialam taki zmulony zoladek, deszcz padal ciagle, szara rzeczywistosc powrocila.. W Pl tak cieplo, sloneczko..

Za 1,5 tyg do pracy ide.. Ale ten czas goni...

WAMPI co ty o tej h na necie ?? Spac nie mozesz ? ; )

Natalie dopadla jakas biegunka , jeszcze tego nam teraz brakowalo :/
A u mnie, bez zmian krwawie i krwawie , .....boli jak @ , zapewne to wlasnie jest @ . czas mi tak wolno leci, gdzie tam do wtorku , znaczy no mogla bym isc szybciej , ale jakos wole czekac, bo moze jeszcze wszystko jest ok ( pewnie sila sobie to wmawiam ) ...ale do swojego lekarza inaczej sie idzie, inny od razu zrobil by skrobanke ...

MACIEJKA zarwana nocka? gratki!
MILENA trzymaj sie..
WAMPI ty o 1, ja o 5 siedzialam na necie.. :cool2:
MAGDA no szybko zlecialo Wam ;) ja tez nie dlugo lece i najbardziej pragne obiadu w chinolu <3 albo w sphinx-ie.

My nie spimy od 9, ja z przerwa od 5 srednio do 6.30 bo nei moglam spac... Jutro mamy pralnie o 7.. Modle sie zeby ktos odbukowal bo nastepna o normalnej porze jest dopiero na wtorek.. Brzuch mnie boli od 4 dni na @@, ma wpasc w odwiedzimy kolo 15.11 :cool2:

To widze ze kazda miala swoja pore ja o 3 wstalam ;D
Macieja gratulacje ciociu ;D

Jeju jak ja sie okropnie czuje od wczoraj fuuj

Magda bo takie wyjazdy najszybieciej mijaja ;D no to tesciowa moze cos zrozumiala ;p wspolczuje tej jelitowki bo nie wiadomo co najpierw zrobic

Jedyne co mnie raduje to ze jutro juz przeprowadzka i ze wszystkie paczuszki przyszly ;p

reklama
Do góry