reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mackejka- gratulacje;) bylas przy porodzie? ;)
Milena- teraz jest jakies g****o w powietrzu i stad te biegunki i wymioty.. ;/

Moze ktoras z was pije jakas herbate zielona i mi cos poleci? Ogolnie lubie herbate czarna, ale dzis wypilam i mnie muli zoladek do tej pory ;/ musialam w sklepie napic sie zimnego soku pomaranczowego bo myslalam ze puszcze pawia..

Koncze jesc obiad.. Mam ochote na kawe, ale daruje sobie..
Zdazylam z miasta przed deszczem.

Na jutro jestesmy umowieni z niania.. ;)

Paulina- a to co to za pralnia ze na konkretna godz trzeba isc!???

reklama
MAGDA to normalne ze jest rezerwacja. Tu wszystkie dzialaja na takiej zasadzie.. Rezerwujesz pralnie w godz, 7-10.30, 10.30-14, 14-17,30 i 17.30-21.W tym masz trzy pralki naraz, suszarke bebnowa i suszarke zwykla. Chyba by bylo nie halo jakby chodzzilo sie jak sie chce i byc nie miala wolnej pralki albo suszarki:p a herbaty nei polece, ja pije tylko czarna.
HAPPY ladnie spicie :p
OLCIA powodzenia by szybko z przeprowadzka poszlo ;)

Edit
Mam takie pms ze A. tylko zadzwonil a ja mialam ochote mu przywalic na odleglosc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina- yhym, a myslalam ze to taka pralnia ze idziesz sa pralki, wrzucasz pieniadze i pierzesz sobie :D takie tu widzialam :p

Nudy, zimno i szaroooo, masakraaa

Mi Natalia i Jas juz z godzina spia :) a ja odpoczywam... S na 2 zmiane dzis i jak jutro nie bedzie szedl na rano to po 22 przyjedzie .

Hejka:)

My pospalismy dzisiaj do 9.30:) Byliśmy rano zrobic ekg, odebrałam tez małego wyniki morfologia i mocz w normie:) jutro idę pokazać lekarce, boję sie tylko żeby ekg złe nie wyszło:( Taka poddenerwowana jakaś chodzę. A tak po za tym to drugi dzień z @ się męczę;/ aa i pochwale się że P. był bardzo grzeczny u dentysty, ząbki zdrowe a najbardziej podobal mu się fotel że jezdził do góry i w dół :p I apetyt dzisiaj ma już drugi raz je makaron ze szpinakiem

magda no to lanie Cie wzięło;/ a co do herbatki to ja pije zieloną z pomarańczą, pycha:)
olcia powodzenia w przeprowadzce:)
milena trzymaj się cieplutko :*
maciejka gratulacje:)

Paulina - tak lubimy dlugi spać:) a maly trraz znów śpi.
Wiecie co dziewczyny :) chyba nieźle mi wychodzą napisowe obrazki bo coraz więcej osób sie zgłasza zebym im zrobiła :)

Paulina fajna taka pralnia :D

Happy no to super :)

Milenka i jak sie czujesz ? Przestalo krwawic?

Paulina szczerze? Juz mam dosc tego pakowania bo cale mieszkanie w kartonach wotkach a konca nie widac a to mnie wkur... yhm

reklama
Mnie tez wkur.wia pakowanie ale rozpakowywac lubie :p
OLCIA nawet fajna tyle ze mamy przejscie przez piwnice do nastepnej klatki gdzie jest pralnia w jedna strone, wiec chcac nie chcac musze z mloda przelatywac przez zimnice ;/ ale juz kazalam sobie zrobic takie drewienka ze bede podkladala pod drzwi piwnicy zeby sie nie zamknely haha. No i czasami te terminy.. jakos w polowie miesiaca jest nawal konkretny, bo jak sie wprowadzilismy to tez taki tydzien byl. 8 terminow dziennie a taki hardcore w srodku miesiaca. A no i na weekend trudno sie dostac :p na starym mieszkaniu tez taka pralnia byla, tyle ze 4 pralnie po 3 pralki i jedna suszarka bebnowa. I w drugim bloku. A moja pralka i suszara stoja na starym i niszczeja i chyba bede na blocketa (ebay) wystawiala :/
HAPPy ladnie :p

Do góry