reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pauluna-tak szczerze ti nie wyobrażam sibie chodzić do pralni robic prania ale to chyba kwestia przyzwyczajenia:)
Serduszka mnie wciągnęły ale chyba niedługo z tym koniec bo strasznie czasochłonne to jest a tak naprawdę nic z tego nie mam no oprócz przyjemność.

reklama
Paulina z tymi przejaciami tylko lipa ale plus taki ze nie zagraca ci nieszkania a po drugue jak sie zepsuje nie martwisz sie kupnem drugirj :))

A yak poza tym to dzien dobry :D

HAPPY wolalabys spac z pralka w jednyn pokoju?
OLCIA jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;-) nie mam gdzie pralki wstawic, a raczej w pokoju jednym jedynym mi stala nie bedzie :p

Hej. Wstalysny o 10.. masaaaakra. Wole wstawac o 8. Leb mnie tak boli ze szok ;/ za dlugo.

OLCia ja do lazienki nie mam gdzie wstawic. Chybq ze na srodku ale wtedy korzystalabym z kibla na malysza prosto z pralki, zeby na kucaka myla a do wanny przeskakiwala pralke...

Paulina hehe jak kto woli ;D nie no zartuje ale wolalab miec taka pralnie bo masz pralke i suszarke a w mieszkaniu nie za bardzo to pomiescisz ;))

OLCIA w Szwecji wieksza wiekszosc ludzi z tego korzysta. Raz masz to w czynszu, dwa nie myslisz co bedzie jak sie zepsuje, trzy nie placisz wiecej za prad (woda tu za darmo) :p idzie sie przyzwyczaic ;-) w zimie plus bo 3.5h pranie wyprane i wysuszone :p

Paulina - pralka w pokoju też kiepski pomysł:/
Ja nawet tu mam łazienkę małą chociaż miałam wcześniej jeszcze mniejsza.
Właśnie wstaliśmy :) Dennis dzis wraca do przedszkola:) ale sie cieszy :) od rana chidzi i mowi ze idzie do dzidzi. Wigole musze powiedzieć ze ostatnio zaczął eiecej mowic, chociaż jak na dziecko w jego wieku to i tak niewiele

Paulina dlatego wolalabym ta pralnie ;p

W pracy wysiedziec juz nie moge najchetniej juz bym teraz chciala sie przeprowadzac ;D a jeszcze wczoraj lodowke rozmrazalam i woda poleciala kartony mokre i od nowa trzeba errr

reklama
Hejka:)

Ja wysiedziałam się 2 godziny w przychodni:wściekła/y: P. wyniki ma dobre, ekg tez w porządku, jedynie ma przyśpieszona akcje serca ale to może być spowodowane tym że niedawno brał antybiotyk no i bał sie wizyty, 28 jedziemy do kardiologa wyjaśnic te szmery to będzie jeszcze raz porządnie wybadany. Ze soba tez byłam bo ból gardła nie przechodzi, dostałam antybiotyk na 7 dni ale na dwór moge wychodzić bo oskrzela czyste:)

paulina
ja tez tak mam juk dłużej pospię;/
happymum to super że Dennis zaczął więcej mówić, a tak sie martwiłaś:) Na wszystko przychodzi czas:) I pewnie zadolowolony że wraca do przedszkola

Do góry