reklama
Milenka pamietam jak ja tez mialam takie obfite i dopiero po kilku dniach ustalo jak zaczelam brac leki i bralam na uspokojenia bo im bardziej sie denerwowalam tym bardziej lecialo az sie trzeslam cala... musi byc dobrze nie ma innego wyjscia
G
guest-1673535084
Gość
Wchodze z rana a tu takie wiesci.. MILENA sily dla ciebie!! Moze jeszcze wszystko sie odwroci i bedzie ok! I ty w to musisz wierzyc!
sandra910107
Fanka BB :)
Milenka trzymam&&& żeby było wszystko dobrze spróbuj trzymać nerwy na wodzy , zobaczysz jak leki zaczną działać to wszystko ustanie.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Milena - tule z daleka i trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło.
My dopiero wstaliśmy
My dopiero wstaliśmy
Heja
Mile boziu.. ciązy zazdroszcze ale trzymaj sie dzielnie, lez, lez, lez.. i lez.
My dziś ( czyt. Ja z Ł ) panele podlogowe kupilismy do chlopców pokoju. korci mnie zeby nawet zaraz samej je ułozyc.. ale chyba poudaje idiotke ze nie umiem, ze ciezko.. zeby chlop moj nie rozleniwił sie za bardzo. No bo co mu z baby ktora wszystko sma. Potem tylko wibrator, zestaw baterii i chlopa mozna spakowac.
dziś obiad odgrzewany z wczoraj. nie chce mi sie zupelnie nic. pogoda jak w horrorze, tak ponuro. a jutro do gina jade, na przegląd ( kolejny nowy ) i poprosze o tablety na poddtrzymanie ciązy, skoro robimy.. to lepiej zacząc je brac od początku.
Mile boziu.. ciązy zazdroszcze ale trzymaj sie dzielnie, lez, lez, lez.. i lez.
My dziś ( czyt. Ja z Ł ) panele podlogowe kupilismy do chlopców pokoju. korci mnie zeby nawet zaraz samej je ułozyc.. ale chyba poudaje idiotke ze nie umiem, ze ciezko.. zeby chlop moj nie rozleniwił sie za bardzo. No bo co mu z baby ktora wszystko sma. Potem tylko wibrator, zestaw baterii i chlopa mozna spakowac.
dziś obiad odgrzewany z wczoraj. nie chce mi sie zupelnie nic. pogoda jak w horrorze, tak ponuro. a jutro do gina jade, na przegląd ( kolejny nowy ) i poprosze o tablety na poddtrzymanie ciązy, skoro robimy.. to lepiej zacząc je brac od początku.
reklama