reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happymum
Pati je tak zacznę od od rana jak się sytuacja klaruje między o 8.30 mleko 180 ml i po tym drzemka 30 min o 11.30 deserek lub owoc z biszkoptami około 14.30 , 200 ml kaszki i dwu godzinna drzemka o 17 obiad o 18.30 podwieczorek biszkopty i 150 ml mleka czasami o 19 zaśnie na 15 minut i kolo 20.30 robimy kompiel po kąpieli 250 ml kaszki i spać później o 2-3 w nocy 200 ml mleka i koło 5-6 kaszka . Wiec nie wydaje mi się ze głód a mleko mam z kleikiem ryżowym

reklama
happymum dzięki:)
sandra zdrówka dla całej rodzinki:) I oby jak najmniej nieprzespanych nocek:)

U nas w sumie od urodzenia synek jest śpiochem:) Do 3 roku spał w dzień po 3 godziny a teraz bez drzemek chodzi spać 22 i śpi do 9, 10 :)

Mi sie mloda do tej pory przebudza. A to mamaa pytuuul a to piciuuu a to muuuuniu, ale wystarczy spelnic zachcianke i spi dalej.
Generalnie przed chwila mloda stala w kacie, cale 5 minut myslalam ze wyjde z siebie. Pierwszy raz, wiedziala ze jej nie odpuszcze wiec jak sie uspokoila to przyszla i przeprosila a ja jej wytlumaczylam. Poszlo o ubranie kurtki jak wychodzilysmy z pralni, tak wyla i sie kladla na podloge ze myslalam ze ja tam zostawie.. masakra.

SANDRa zdrowka dla was!

Hej dziewczyny :))

Paulina nie tylko Ciebie ciekawosc zzera :p ale skoro nic sie nie odzywa to moze moze :p

Sandra mialas szczescie ze sie zlapalas tej pralki

Co do ciast orzechowiec ladnie wyglada lecz ja nie lubie ja bym zjadla sernik ostatnio w ugotowanych dziewczyna robila z lodami sliwkowymi mmmm

Kalosze Zu ma najzwyklejsze z Lildla chyba albo z jakiegos marketu zeby na lake miala chociaz te z barta tez sie nadaja na lake bo z nich wszystko splywa i nie przemakaja ani nic bo sa z ta mebrana czy jakos tak :p

Happy ty to sama robisz czy jakis program ?

Edit no i sie pochwale zakupilam Zu spacerowke :D wymienilamjej cala garderobe tsmte co za duze kupilam to schowam i na poxniej bedzie ;p no i ta ciuchcie zakupilam wiec prezent na mikolaja mąm z glowy :))

Ostatnia edycja:
Olcia - sama, najpierw szablon,później wypełnienie i na koniec usuwam szablon i powstaje takie cos. Trochę to czasochłonne ale podoba mi się to :)

Czesc dziewczyny : *
u nas w sumie nic ciekawego nie dzieje... ;/

6 robilam test II mialam mdlosci , sutki okropne w poniedzialek poczulam sie lepiej , mdlosc ustaly, zaczelam normalnir jesc ...wczoraj drugi test juz wyrazne II a kilka h pozniej dostalam plamien potem krwawien. Bylam w szpitalu , ciaza jest, ale zaczelam ja tracic. Ok 3tc . W karcie wpisane " obserwacja poronienia "

reklama
Hejka:)

milena no właśnie dostałaś coś na podtrzymanie? Trzymaj się cieplutko

My po 8 wróciliśmy z przychodni, P. bardzo dzielnie zniósł pobieranie krwi, nawet nie zapłakał:) Ja niewyspana strasznie a dzisiaj gazetki rozwożę;/ D. wczoraj popił z moim szwagrem, najpierw u nas po 3 piwa wypili a potem przeniesli się do baru, nie wiem co ich napadło ale już tak mają że jak się zejdą to wiadomo że bedą rządzić, trochę zła byłam bo się nie wyspałam przez niego ale rano chociaż mnie przeprosił

Miłego dnia

Do góry