reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - gumowce mamy takie porządne z futrzanymi wkładkami na zime. Ale on byl od błota CALY!
Co do zlota nie lubie zultego złota, nie pasuje do mnie i tyle:)

reklama
Paulina nasze tablety są ubezpieczone. tzn moj i oskara. Filipa chyba tez.. niewiem.. kontaktu z chrzestną jego nie mam od komunii, wiec i nie mam jak zapytac. Moge swoim o sciane walnąc i zaniesc do naprawy :)
F ma samsung Galaxy tab3. a my Modecom. wczesniej mielismy alcatel onetouch i tez byl super. z tych mazywniejszych.. dziec czuł ze coś w dłoni ma.
us
pomalowalismy nasz sex room. jeszcze został salon, zrobic sciane zeby nasze wyro oddzielić bo obecnie spimy jakby w salonie, a troche tak nie fajnie jak kolezanka wpadnie a ł chrapie po nocce na widoku.

a co do gumowców. My mamy takie na ocieplane. obaj mają rynkowe po ok 30 zł za pare. i są super. nie przemakają, cieplo w stope, nie sliskie. I na naszą wies, bloto sprawdzają sie super.

HAPPY widzialas zdj? Nie mowie o kaloszach tylko o tym co na zdj. Dziec od blota a ty potem tylko pod wode dajesz i wszystko schodzi, pol h i suche.
RENATA a no to co innego ;-)

My wlasnie sie obudzilysmy, zaraz sniadanie i o 10.30 pralnia.

Paulina - kiepsko mi pokazuje na tel ale wejdę na kompa i sprawdzę:)
Wymyśliłam nowe kształty

Załączniki

• 1415703069094.jpg
    1415703069094.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 41
  • 1415703087681.jpg
    1415703087681.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 42
Hejka:)

happymum to w kształcie piłki fajne:-)

My wstaliśmy dzisiaj o 10 :) Obiad już konczy się robić i pewnie pozniej pójdziemy na spacer , fajnie ciepło jest. Jutro z rana idę z małym zrobić wyniki, trochę się boję pobierania krwi czy nie będzie się wyrywał no ale trzeba zrobić;/ Pojutrze z kolei pójdziemy zrobić ekg i jeszcze do dentysty mamy się wybrać więc dwa dni latanie po lekarzach;/

Miłego dnia:)

Wy to sobie pośpicie. Naprawdę :p u nas pobudki w nocy co chwilę i o 6 już na nogach :O jak się uzbiera w sumie 5 godzin snu to będzie cud :szok:

Siostra już w szpitalu. Wczoraj ją zawiozłam.

Madzialena - dziekuje i dobrych wyników życzę!!!
Maciejka - ja dzis wstalam z małym o 10:30 ale ti dlatego ze poszedł spać o 22 bo S. Mial wczoraj i dziś wilne ti zawsze dla małego jaj weekend i może dluzej posiedzieć

Sandra - oddaj rogaliki!!! !Natychmiast!
Maciejka , , Sandra - współczuję nieprzespanych nocy. Kurde mój Dennis dpal w jicu od nalegi ale może u waszych dzieci pomoglaby bardziej syta kolacja?

reklama
Do góry