reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - gumowce mamy takie porządne z futrzanymi wkładkami na zime. Ale on byl od błota CALY!
Co do zlota nie lubie zultego złota, nie pasuje do mnie i tyle:)

reklama
Paulina nasze tablety są ubezpieczone. tzn moj i oskara. Filipa chyba tez.. niewiem.. kontaktu z chrzestną jego nie mam od komunii, wiec i nie mam jak zapytac. Moge swoim o sciane walnąc i zaniesc do naprawy :)
F ma samsung Galaxy tab3. a my Modecom. wczesniej mielismy alcatel onetouch i tez byl super. z tych mazywniejszych.. dziec czuł ze coś w dłoni ma.
us
pomalowalismy nasz sex room. jeszcze został salon, zrobic sciane zeby nasze wyro oddzielić bo obecnie spimy jakby w salonie, a troche tak nie fajnie jak kolezanka wpadnie a ł chrapie po nocce na widoku.

a co do gumowców. My mamy takie na ocieplane. obaj mają rynkowe po ok 30 zł za pare. i są super. nie przemakają, cieplo w stope, nie sliskie. I na naszą wies, bloto sprawdzają sie super.

HAPPY widzialas zdj? Nie mowie o kaloszach tylko o tym co na zdj. Dziec od blota a ty potem tylko pod wode dajesz i wszystko schodzi, pol h i suche.
RENATA a no to co innego ;-)

My wlasnie sie obudzilysmy, zaraz sniadanie i o 10.30 pralnia.

Paulina - kiepsko mi pokazuje na tel ale wejdę na kompa i sprawdzę:)
Wymyśliłam nowe kształty

Załączniki

• 1415703069094.jpg
    1415703069094.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 38
  • 1415703087681.jpg
    1415703087681.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 39
Hejka:)

happymum to w kształcie piłki fajne:-)

My wstaliśmy dzisiaj o 10 :) Obiad już konczy się robić i pewnie pozniej pójdziemy na spacer , fajnie ciepło jest. Jutro z rana idę z małym zrobić wyniki, trochę się boję pobierania krwi czy nie będzie się wyrywał no ale trzeba zrobić;/ Pojutrze z kolei pójdziemy zrobić ekg i jeszcze do dentysty mamy się wybrać więc dwa dni latanie po lekarzach;/

Miłego dnia:)

Wy to sobie pośpicie. Naprawdę :p u nas pobudki w nocy co chwilę i o 6 już na nogach :O jak się uzbiera w sumie 5 godzin snu to będzie cud :szok:

Siostra już w szpitalu. Wczoraj ją zawiozłam.

Madzialena - dziekuje i dobrych wyników życzę!!!
Maciejka - ja dzis wstalam z małym o 10:30 ale ti dlatego ze poszedł spać o 22 bo S. Mial wczoraj i dziś wilne ti zawsze dla małego jaj weekend i może dluzej posiedzieć

Sandra - oddaj rogaliki!!! !Natychmiast!
Maciejka , , Sandra - współczuję nieprzespanych nocy. Kurde mój Dennis dpal w jicu od nalegi ale może u waszych dzieci pomoglaby bardziej syta kolacja?

reklama
Do góry