reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umieram. Mała chyba też bo maruda. Dzieci się kąpią teraz. Dobrze że już kończy się dzień..
U nas z myciem problemu nie ma :)
Cayoka ja polecam caretero monaco :-)
Anula moja siostra ma na dziś i też cisza..a ja w pogotowiu bo będę przy porodzie :D

reklama
Maciejka a co u siostry ma byc? u brata syn kazdy liczyl na dziewczynke bo u nas chlopak i jego dziewczyna tez ma synka prawie 5 lat ale ma byc Hubert;-)

Dziewczynka :-) fajnie bo moja córka będzie mieć kuzynkę do zabawy :) synek natomiast ma prawie rówieśnika ( synek brata ;) )
A to jego dziewczyna ma z pierwszego związku synka tak?

Ostatnia edycja:
Tak, ma syna z poprzedniego zwiazku w styczniu 5 lat konczy ale ojca nie zna, rozstali sie gdy mial rok moze troche wiecej i nie odwiedza go. Z rok temu przyjechal zabrac lozeczko bo drugie dziecko mu sie rodzilo i mlody pytal kto zabieral jego lozeczko. Druga tez zostawil z dzieckiem

Hejka

Ja dopiero teraz mam czas żeby przysiąść:) Do 15.30 rozwoziłam gazetki, na szczęście były małe, a z rana jednak byliśmy u ;ekarza także dołączamy sie do chorowitków;/;/ P. ma antybiotyk do wtorku i oczywiście ma siedzieć w domu;/ dużo nie kaszle ale wieczorem jak go napadnie to masakra;/ w dodatku pediatra wysłuchała szmery nad serduszkiem, we wtorek to skontroluje bo byc może to od tego że jest przeziębiony, mówiła też że 90% dzieci ma szmery niewinne związane z tym że serce rośnie, ale badanie i tak zrobimy w razie czego, wolę byc pewna czy wszystko jest w porządku

happymum​ powodzenia w walce z problemami, dacie radę:*
paulina moja przyjaciółka w drugiej klasie liceum zaczęła siwieć, parę włosków i to jednak jest mozliwe:)

Co do mycia zębów to my tez mięliśmy z tym problem, pomogło jak P. zacżął sam myc zęby a ja pozniej po nim poprawiam, i oczywiście musi byc pasta z drobinkami czyli z brokatem jak to mój łobuz mówi:)

Dzieki dziewczyny za opinie:) poczytalam na temat waszych wozkow ale jednak kupilam mamas&papas swirl. Nowy po atrakcyjnej cenie i w dodatku gratisy:)
Jutro znów muszę podjechac do miasta bo zapomniałem zakupic kilku rzeczy, i przy okazji zapytam czy wozek poprzedni się sprzedal.

Chodzi o to czy ktoras z Was nie ma zabawek na sprzedaż po atrakcyjnej cenie dla Pati potrzebuje ponieważ grzechotki to nudy dla niej , chcialam zamówić z Anglii fisher price ale koleś zażądał 500 zł , dla mnie to duża kwota , mam teraz małe problemy z kasa a żal m i bidulki.

reklama
Moja niestety zabawkami się bawi teraz więc ja nie posiadam a sama mam też pozyczonych kilkanascie. Zobacz na olx.pl tam jest dużo po niskich cenach wiem bo sama tam patrzę i nawet wczoraj zamowilam dwie:) właśnie z fisher price

Do góry