reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umieram. Mała chyba też bo maruda. Dzieci się kąpią teraz. Dobrze że już kończy się dzień..
U nas z myciem problemu nie ma :)
Cayoka ja polecam caretero monaco :-)
Anula moja siostra ma na dziś i też cisza..a ja w pogotowiu bo będę przy porodzie :D

reklama
Maciejka a co u siostry ma byc? u brata syn kazdy liczyl na dziewczynke bo u nas chlopak i jego dziewczyna tez ma synka prawie 5 lat ale ma byc Hubert;-)

Dziewczynka :-) fajnie bo moja córka będzie mieć kuzynkę do zabawy :) synek natomiast ma prawie rówieśnika ( synek brata ;) )
A to jego dziewczyna ma z pierwszego związku synka tak?

Ostatnia edycja:
Tak, ma syna z poprzedniego zwiazku w styczniu 5 lat konczy ale ojca nie zna, rozstali sie gdy mial rok moze troche wiecej i nie odwiedza go. Z rok temu przyjechal zabrac lozeczko bo drugie dziecko mu sie rodzilo i mlody pytal kto zabieral jego lozeczko. Druga tez zostawil z dzieckiem

Hejka

Ja dopiero teraz mam czas żeby przysiąść:) Do 15.30 rozwoziłam gazetki, na szczęście były małe, a z rana jednak byliśmy u ;ekarza także dołączamy sie do chorowitków;/;/ P. ma antybiotyk do wtorku i oczywiście ma siedzieć w domu;/ dużo nie kaszle ale wieczorem jak go napadnie to masakra;/ w dodatku pediatra wysłuchała szmery nad serduszkiem, we wtorek to skontroluje bo byc może to od tego że jest przeziębiony, mówiła też że 90% dzieci ma szmery niewinne związane z tym że serce rośnie, ale badanie i tak zrobimy w razie czego, wolę byc pewna czy wszystko jest w porządku

happymum​ powodzenia w walce z problemami, dacie radę:*
paulina moja przyjaciółka w drugiej klasie liceum zaczęła siwieć, parę włosków i to jednak jest mozliwe:)

Co do mycia zębów to my tez mięliśmy z tym problem, pomogło jak P. zacżął sam myc zęby a ja pozniej po nim poprawiam, i oczywiście musi byc pasta z drobinkami czyli z brokatem jak to mój łobuz mówi:)

Dzieki dziewczyny za opinie:) poczytalam na temat waszych wozkow ale jednak kupilam mamas&papas swirl. Nowy po atrakcyjnej cenie i w dodatku gratisy:)
Jutro znów muszę podjechac do miasta bo zapomniałem zakupic kilku rzeczy, i przy okazji zapytam czy wozek poprzedni się sprzedal.

Chodzi o to czy ktoras z Was nie ma zabawek na sprzedaż po atrakcyjnej cenie dla Pati potrzebuje ponieważ grzechotki to nudy dla niej , chcialam zamówić z Anglii fisher price ale koleś zażądał 500 zł , dla mnie to duża kwota , mam teraz małe problemy z kasa a żal m i bidulki.

reklama
Moja niestety zabawkami się bawi teraz więc ja nie posiadam a sama mam też pozyczonych kilkanascie. Zobacz na olx.pl tam jest dużo po niskich cenach wiem bo sama tam patrzę i nawet wczoraj zamowilam dwie:) właśnie z fisher price

Do góry