reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA my odkad mamy elektryczna z ksiezniczkami to mloda bez problemu daje umyc ;) tesciowa jej kupila bo sama to bym za szczoteczke 200zl nie dala... miala tylko kryzys jak jej piatki wychodzily. A wy nie mieliscie dopiero po nowym roku leciec?
LUCYPP moze rzeczywiscie za niskie..jakie masz\?

reklama
Paulina- mielismy ale wczesniej juz pisalam ze siostra T na chrzestnego go poprosila.. Tak wiec lecimy. A pozniej to juz nie wiem kiedy polecimy, na wiosne pewnie jakos ;)

heja.

ja dziś caly dzien gdzies biegam.na cmentarz, 2 razy do miasta,potem po chlopaków, pozniej w ogrodzie, szybki obiad w miedzy czasie.

dobrze ze cieplo dziś w ciągu dnia, mimo zimnych poranków.

Magda, chyba musisz czekac az jej przejdzie i nie odpuszczac. Bartek tez przez jakis czas nie chcial myc ale nie dawalam za wygrana i dal spokoj. Teraz sam po kapieli sie upomina ale musi miec mietowa paste inna nie umyje, tak samo elekryczna szczoteczka nie chce myc:sorry: obecnie mamy problem z myciem wlosow a walsciwie ze splukiwaniem.
Lucypp, moze faktycznie za niskie cisnienie.

Anula- noo chyba musze poczekac az jej wroci chec.. Moze to dlatego ze zeby jej ida, no nie wiem..
Wampi- a te elektryczne to od jakiego juz wieku mozna uzywac??

Oo matkoo usne zaraz jakie nudy i taka szarowka i tak deszczowo ciagle...
Maja lezy i slucha piosenek na youtube

MAGDA mozemy sie zamienic :p ja chetnie bym zostala na swieta ;-)
ANULA my tez mialysmy problem ze splukiwaniem ale przeszlo.

Doczekalam sie..mamusi!!!! Mloda dzisiaj na spacerze siadla na chodniku i nie pojdzie, nic nie pomagalo ani prosby ani grozby, az wkoncu powiedzialam ze ja ide i schowam jej na balkon wszystkie lalki.. odeszlam 2 metry, a ta sie drze "dobrze mamusiu, juz ide!!"

Edit
MAGDA my uzywamy od konca sierpnia. Mamy ta z braun&oral-b.

hejka ;)

Lucypp,moze własnie cos z cisnieniem masz i dlatego głowa cie boli.
anula u nas tez jest koszmar ze spłukiwaniem włosow.. recznik musi miec na buzi zeby dac spłukac..

a co do mycia zebów, to moja sama chce myc, niekiedy to siedzi w lazience i 10 min szoruje hahaha

a co u Nas, po staremu .. nic ciekawego . zimno

reklama
Anula z myciem głowy i u nas problem. Filip to tak drze gebe ze mnie krew zalewa.Ale chlapac sie w basenie moze, nawet nurkowac sie nie boi, i wtedy woda mu nie przeszkadza.

Obecnie jak myje glowe to trwa to kilka sekund. Mi nie pozwala wchodzić do lazienki.. w koncu ma juz 9 lat. Oskara za to boli obcinanie paznokci.Bywalo ze wył jakbym palce mu ciela.
a co do zebów. nie mialam problemu z myciem. Obaj lubią. a odkąd mają elektryczne szczoteczki to wogole szał.

Do góry