reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA my odkad mamy elektryczna z ksiezniczkami to mloda bez problemu daje umyc ;) tesciowa jej kupila bo sama to bym za szczoteczke 200zl nie dala... miala tylko kryzys jak jej piatki wychodzily. A wy nie mieliscie dopiero po nowym roku leciec?
LUCYPP moze rzeczywiscie za niskie..jakie masz\?

reklama
Paulina- mielismy ale wczesniej juz pisalam ze siostra T na chrzestnego go poprosila.. Tak wiec lecimy. A pozniej to juz nie wiem kiedy polecimy, na wiosne pewnie jakos ;)

heja.

ja dziś caly dzien gdzies biegam.na cmentarz, 2 razy do miasta,potem po chlopaków, pozniej w ogrodzie, szybki obiad w miedzy czasie.

dobrze ze cieplo dziś w ciągu dnia, mimo zimnych poranków.

Magda, chyba musisz czekac az jej przejdzie i nie odpuszczac. Bartek tez przez jakis czas nie chcial myc ale nie dawalam za wygrana i dal spokoj. Teraz sam po kapieli sie upomina ale musi miec mietowa paste inna nie umyje, tak samo elekryczna szczoteczka nie chce myc:sorry: obecnie mamy problem z myciem wlosow a walsciwie ze splukiwaniem.
Lucypp, moze faktycznie za niskie cisnienie.

Anula- noo chyba musze poczekac az jej wroci chec.. Moze to dlatego ze zeby jej ida, no nie wiem..
Wampi- a te elektryczne to od jakiego juz wieku mozna uzywac??

Oo matkoo usne zaraz jakie nudy i taka szarowka i tak deszczowo ciagle...
Maja lezy i slucha piosenek na youtube

MAGDA mozemy sie zamienic :p ja chetnie bym zostala na swieta ;-)
ANULA my tez mialysmy problem ze splukiwaniem ale przeszlo.

Doczekalam sie..mamusi!!!! Mloda dzisiaj na spacerze siadla na chodniku i nie pojdzie, nic nie pomagalo ani prosby ani grozby, az wkoncu powiedzialam ze ja ide i schowam jej na balkon wszystkie lalki.. odeszlam 2 metry, a ta sie drze "dobrze mamusiu, juz ide!!"

Edit
MAGDA my uzywamy od konca sierpnia. Mamy ta z braun&oral-b.

hejka ;)

Lucypp,moze własnie cos z cisnieniem masz i dlatego głowa cie boli.
anula u nas tez jest koszmar ze spłukiwaniem włosow.. recznik musi miec na buzi zeby dac spłukac..

a co do mycia zebów, to moja sama chce myc, niekiedy to siedzi w lazience i 10 min szoruje hahaha

a co u Nas, po staremu .. nic ciekawego . zimno

reklama
Anula z myciem głowy i u nas problem. Filip to tak drze gebe ze mnie krew zalewa.Ale chlapac sie w basenie moze, nawet nurkowac sie nie boi, i wtedy woda mu nie przeszkadza.

Obecnie jak myje glowe to trwa to kilka sekund. Mi nie pozwala wchodzić do lazienki.. w koncu ma juz 9 lat. Oskara za to boli obcinanie paznokci.Bywalo ze wył jakbym palce mu ciela.
a co do zebów. nie mialam problemu z myciem. Obaj lubią. a odkąd mają elektryczne szczoteczki to wogole szał.

Do góry