reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sandra właśnie popatrz na olx czy ktoś z Twojej okolicy nie ma do oddania lub odsprzedania zabawek:) moja siostra tak zamawiała córce cała paka zabawek w zamian za paczkę kawy, naprawdę można fajnie trafić:) ja niestety większośc zabawek małego oddałam znajomej;/

RENATA padlam :) dobry jest .
MAGDA wielbie placuszki z danio :)
SANDRA siostra ma takiego skoczka , ja mam z takich do pozbycia tylko to krzeselko z fishera. Reszta ktorymi sie nie bawila zawiozlam do S i tam sie bawi :)

Co do zebow, moja myje , sama sie upomina :)
Zapuszczamy grzywke Natalii ; )

Hej

Paulina popytaj rodzicow czy ktos w rodzinie szybko zaczal siwiec bo moze byc ti genetyczne a jezeli nie to stres jaki kolwiek moze to wychodzic pamietam jak moja nauczycielka fowuedziala sie o chorobie corki i w 5sekund miala na glowie siwego placka na glowie mojej manie tez jak siostra szalala denerwowala sie i natychmiast zaczrla siwiec wyrywanie ich nic nie da ale sa w sklepach rozne odsiwiacze jezeli Ci przeszkadzaja te siwe i dane pasemka sobie tym zrob albo szampon dx2 czy jakzos tak on sie nazywa w takim przypadku pomoze bo jak ktos ma 100% siwych wlosow to ten szampon go... daje.

Co do wozkow mi sie te retro podobaja albo bebeto

Nigfy nie jadla plackow z dania mozna przepis jak to sie robi

Jej chyba dzisiaj @ dostane bo masakrycznie sie czuje ....

Hej szukałam od 8 rano ale znalazłam szkoda ze nie w zestawie i będę musiała jechać w parę miejsc ale jakoś się udało , dokładnie szukałam ślimaka i garnuszka z klockami i żyrafe, może uda się też akwarium ale to do piero jutro się dowiem bo jest rezerwacja i tańczące klocki
Milenaa krzesłko chce kupić na gwiazdkę
Alice 00 bardzo chciałam to mieć ale to dużo miejsca zajmuje a ja mam mały pokój. A na fb patrzalam u ciebie ale masz zablokowana galerię zaraz wyślę Ci zaproszenie i zobaczę.
dzięki za po moc buziak☺☺☺

reklama
A co fo zabkow my tez mamy elektryczna i Zuzia pierwsze co wstaje tk dk lazienki myc zeby nie musze jej zmuszac chociaz przez pewien okres miala tak ze pokazywala mi paluszkiem nie nie yo nie zmuszalam

Do góry