reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja od rana sprzątałam i w końcu skończyłam:-) Pozniej idziemy z mama na cmentarz. P. z rana kaszlał ale teraz spokój,

renata dzieci jak nieraz coś powiedzą to można być zaskoczonym:-)

Co do mycia ząbków to u nas tez pomaga liczenie, mały zaczyna myc ząbki u góry a ja powoli liczę do 10, pozniej dolne itp i strasznie ,mu się to podoba a licze tak powoli jak się da:-) pozniej poprawiam po nim, wczoraj pediatra pochwaliła go że ma ładne ząbki to teraz juz całkiem leci bez problemów myć zęby:)

Miłego dnia

reklama
ALICE!!! Chyba przywolalam cie myslami!! Wczoraj sobie tak myslalam ze ty i Dominisia to juz na dobre zniknelyscie.. A tu prosze ;-)
SANDRA jak tak teraz patrze na olx.pl to super rzeczy mozna miec w super cenach. Ja nawet jakbym cos miala to nie jestem w stanie niczego prawie wyslac.. A wiekszosc dla malutkich dzieci mam w PL.
MADZIALENA zdrowka!! Co mlodemu ze znowu antybiotyk ma?
RENAYA uwielbiam O. hahaha :D
W sprawie siwych wlosow to naprawde mnie pocieszylyscie :-D:-D z koloru wlosow jestem tam mega zadowolona ze zal farbowac. Dwa razy mialam na nich szamponetke i nic wiecej. Mam nadzieje ze ten siwus sie nie rozprzestrzeniu za szybko.. OLCIA moj ma dx2 to se pozycze buahhaha

U nas 6 stopni i slonce. W sloneczku przyjemnie ale w cieniu umarznac idzie:dry: Mloda wstala dzis znow o 7, wiec od pol godziny juz komarka tnie. A ja odpoczywam przy redbulllu i gotuje kottbullar na obiad ;)

A co do mycia zębów miała m problem z wiki ale szybko go się pozbyłam A każde dobrze umyte zęby dałam jej gumę orbit ta różowa aż w końcu zaczęła się starać.
Renata moja jak też coś palnie czasami to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
Uciekam sprzątać dalej zajrzę później buziaki

OLCIA pelno tego w necie ;) Składniki:
2 jajka
150g serka Danio
1 szklanka mąki
1 łyżeczka proszku do pieczenia

Jajka zmiksować, aż nabiorą puszystości. Dodać serek i przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, wymieszać. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu, nakładając niewielkie ilości ciasta

SANDRA ja bym mogla oddac krzeselko ale kurier troche wyjdzie, wiec chyba bardziej sie oplaca poszukac na olx

Hej.

Ja mam troche inny przepis na te placuszki.
-2serki Danio waniliowe
-szkl maki
-lyzka proszku do pieczenia plaska
-2jajka
-2lyzki oleju
-1,5 lyzki cukru
Wszystko zmiksowac i smazyc na rozgrzanej patelni ale bez tluszczu juz. ;)

Robie na obiad lazanki.

Zimnooo, szAro jakos takkk...

Zjadlabym jakies ciacho ale tak mi sie chce robic ze oooo ;)

Ejj ja tez nigdy nie jadlam tych plackow :p ale skoro danio waniliowy to chyba moze byc jakis inny odpowiednik? Bo tutaj nie mam dostepu do polskiej zywnosci. Jedynie w weekend moze bym A. wytargala do centrum.

Sandra fajnie ze udalo sie tanio znalezc;-)ja sporo mialam ale bratu oddalam
ja takich plackow nie lubie ale ogolnie za slodkim nie przepadam a juz placki nalesniki itp nie przejda u mnie za to Bartek i Ł lubia wiec robie od czasu do czasu
dzis zostane ciocia, porod w trakcie podobno jeszcze ze 2 godziny i bedzie maluszek:-)akurat dzis ma termin

reklama
ANULA ja nalesniki z powidlami sliwkowymi wielbie!! I N. tez :d Gratulacje!!
MILENA moja placki ziemniaczane lubi, ale zdecydowanie woli placki ziemniaczano-cukiniowe ;-)

Do góry