reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum spokojnej nocki wam życzę oby ataki się nie powtarzały;/
lucyp fajnie że masz kogoś kto może ci pomóc:) My mieszkamy z moja mamą i odkąd P. sie urodził to kapała go może ze 4 razy i to jak nas nie było w domu bo byliśmy na zakupach czy coś:) Nie dlatego że nie chce tylko ja tego od niej nie oczekuję, szóstkę nas wychowała więc juz dosyć przy dzieciakach sie narobiła:-)
renata dokładnie tak jak piszesz!

reklama
Wiem ze to głupota chodząc do szkoly 4 lata i nie miec zawodu ale moj zawód dla mnie to jedna wielka porażka. Np w tym roku mamy brać obsługę mopa i miotły według jakich tam procedur. W tamtym roku były procedury mycia okien i co sie robi po kolei jak sie wchodzi do pokoju. Znaczy co powinno sie robic jak zaczyna sie sprzątać pokój hotelowy... A prawda po pierwsze jest inna bo kazdy robi tak jak mu lepiej a po drugie sadzilam ze hotelarstwo to nie sprzątanie w większości a bardziej recepcja i np gdzies w restauracji cos :-D nie wiem czy moja szkoła taka glupia czy ten caly program nauczania taki -.-

Ja jestem wdzięczna rodzicom ze wezmą Kornelia chociaz i na pol nocy a teściowa np na sobotę. Ale to tylko i wyłącznie ze mieszkamy tutaj i mam szkole.
Ale jak np mam naukę i rodzice sie nią zajmują bo K w pracy to nie dam rady sie pouczyć bo słyszę ze im marudzi to mnie nosi i czuje ze musze do niej isc. I ciezko jest :p
K nie dal mi spac :-D najpierw chcial masaż a potem powiedzial ze zna idealny lek na zawroty glowy :-D

LUCYPP nie sprzatasz jak chcesz. Kazdy hotel ma swoje wymagania. Tu do sprzatania tez sa pewne metody i dlatego przez pare pierwszych zlecen bedzie jezdzila ze mna szefowa.wystarczy ze raz cie ktos sprawdzi a wylatujesz. Firmy na poziomie nie moga sobie pozwolic na takie cos. A zawod na twoim miejscu bym zrobila, nie wiadomo co w zyciu moze sie przydac a to dobra rzecz.
MAGDA HAPPY nie slyszalam o tej polce.. szok szok!!

Co do wypadkow.. mloda reke zlamala. A ja stalam obok.. mozecie sobie wyobrazic jakie mialam mysliciele, ze dlaczego tak a nie tak, a czemu jej nie zlapalam.. wiec rozne przypadki sie zdarzaja ale ja nie dopuszczam do takiej sytuacji ze ktores z nas jest nie trzezwe.

Hej u mnie ciężka noc. Co do wypadków to Dennis jak miał 1 miesięcy to rozbił sobie głowę a stałam koło niego. To była sekunda.
@ dostałam przed chwila spozniona o tydzień...ehh ide spav dakej dopóki Danio spi

Ok ale bylam na praktykach i inni z mojej klasy tez byli i kazdy robił jak chce. A zdecydowana większość byla w hotelach w Rzeszowie w Ambasadorskim i w Grand Hotelu

Hej.

Masakra jak ja sie zle.czuje ;//
Zawalone mam zatoki, a dzis taka wyprawa mnie czeka do miasta i w dodatku w taka super pogode;//

Umylam juz glowe, zaraz biore sie szybko za obiad i jade bo nie chce trafic na godziny powrotu ze szkoly bo to jest masakra wtedy, do autobusu sie wejsc nie da, a jak juz sie uda to tak duszno ze mi sie zaraz w glowie.kreci ;)

A u nas jest slicznie ;-)

MAGDA ja tez jak jezdze autobusami to w taki pory gdzie mniej ludzi jezdzi. Bo potem sie wepchac to graniczy z cudem..
LUCYPP uwierz ze jak ktos cie niespodziewanie sprawdzi to mozesz wyleciec. Tutaj sa takie standardy, a nie wiadomo gdzie kiedys bedziesz wiec moim zdaniem powinnas zrobic tez zawod. Chwile sie pomeczysz a potem bedziesz cos miala. Teraz na rynku potrzebuja ludzi z wyuczonym zawodem.
HAPPY :-* czytalam w necie to prawie 85% par stara sie o dziecko do pol roku.. tak to jest ze jak ktos chce to dluzej musi a jak ktos nie chce to odrazu zaskoczy :/. O Dennisa ile sie staraliscie?

Paulina - Dennis udało się w pierwszym cyklu jak tylko prEstalismy sie zabezpieczać.
Magda-zdrówka!
Ja muszę wstać a brzuch mnie tak boli ze nie wiem. I o dziwo nie jestem jakoś mocno zawiedziona...chyba sie tego spodziewalam.

Hejka:)

Ja wstałam z okropnym bólem głowy;/ w dodatku pada u nas;/ oby jutro nie padało bo do pracy

magda dużo zdrówka:)
happymum ciężka noc za Tobą czyli Dennis miał duszności?;/

reklama
Madzialena - dziekuje ze pytasz.miał jeden poważny atak. Nie mógł złapać powietrze był siny i lykal powietrze zamiast oddychać. Dobrze ze S był ze mną w domu bo inaczej byloby mi ciężko. Przy inhalacji wygrywał sie tak że ledwo go utrzymalismy , później jeszcze przez godzinę co chwile był płacz ale później się uspokoił i do rana było dobrze.
U nas tez pada deszcz i jest okropnie a ja muszę iść po ziemniaki .szkoda ze nie mam z kim małego zostawić bo nie chciałabym go ciągnąć w taką pogodę.

Do góry