reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - nam w tym roku 6:) ehhh jak ten czas szybko leci...
My już po obiadku, dziś rosół bo chłopaki przeziebione to rosół w sam raz, na drugie placki ziemniaczane. Dom posprzatany. Maly tetaz piosenek slucha i tańczy.

reklama
Moja oglada Dore :-) trzeci odcinek pod rzad... zaraz ja sciagne sprzed laptopa i porobiny godisy.
HAPPY leci ten czas.. mloda 2 lata i kiedy to zlecialo.. my juz tu pol roku jestesmy..

Paulina - dla mnie najgorsze (i po części najlepsze) jest to ze Dennis jest bardzo samodzielny, wszystko chce robić sam, nie chce żeby mu pomagać...a mnie to trochę boli...czuje se on coraz mniej mnie potrzebuje...moze z tad pragnienie żeby miec drugie dziecko

Paulina- chcialabym zrobic jej taka imprezke, ale tak szczerze mowiac to nie mamy zbyt wielu znajomych a jeski juz to bezdzietni ;)

Ja leze i z godziny na godzine coraz gorzej sie czuje.. Ciekawe czy stary zrobi mi chociaz herbatke jak wroci :p bo jak on zaziebiony to ojjj trzeba skakac jak nad noworodkiem :p lub czlowiekiem na lozu smierci ;)

HAPPY moja nika tez. Jak sie jej A. pyta czy chce braciszka albo siostrzyczke to mowi ze tak mowi ze sie podzieli mamusia i ze bedzie spala w lozku w swoim pokoju ale podkresla ze z muniem i punia(pielucha) :p
MAGDA my tez duzo nie mamy, bedzie piecioro dzieci razem z Nika ;-)

Paulina- ja nawet tyle bym nie Nazbierala dzieci ;)

Moja dzieci lubi. Duze i male. Jest jeden warunek :p ja nie moge tych dzieci dotykac, brac na rece itp :p wiec mogloby byc ciezko teraz z rodzenstwem :p
Bo to taka.moja pieszczoszka. Rano wstaje buziaka daje od razu i oko mowi zebym sie obudzila :p W dzien tez po pare razy przychodzi potulac sie ieci dalej broic :p teraz leze na sofie to pobawi sie troche, wezmie monia i poduche polezy ze mna i idzie znowu sie bawic ;)

Paulina- a co z ta praca co dostalas oferte?

MAGDA nic. Bo zlecen wieczornych wolnych narazie nie ma a przez dzien nie mam co z N. zrobic. Bede miala pewnie pare zlecen w miesiacu ale to nie duzo.

paulina dobry ten pomysł na imprezę urodzinowa w kulkach:) u mnie to by sie pewnie sprawdziło bo dzieciaków w rodzinie pełno:p mój P. plus kuzynostwo to jest 9 dzieciaków :-) Fajnie z tą pracą zawsze jakis grosz wpadnie:) Ja za trzy kursy z gazetkami zarobiłam już 270zł:)

My byliśmy na placu zabaw, mały w ryk bo nie chciał wracać a ja nie dość że nerwowa przed @ jestem to myślałam że tam zwariuję;/

reklama
Hej dziewczyny:)
Renata :masakra co się dzieje , teraz oglądam wiadomości i słyszę że 4 miesięczne dziecko zmarło bo 19 letnia matka je prawdopodobnie zagłodziła no aż mnie w d... szczyka jak takie coś słyszę :wściekła/y:
U nas dzisiaj ciepło , obowiązkowo huśtawki z Pati z Wiką jutro do lekarza idę dopiero bo rano się nie dostałam jak zwykle :dry:.
Ostatnio tak się zastanawiałam jak można dziecku taką krzywdę zrobić lub zabić , i nic mi normalnego do głowy nie przyszło

Do góry