reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY kurcze szkoda ze takie cos go dopada. A te ataki to sa w jakichs sytuacjach?.typu se sie bardziej zmeczy? Dostaliscie wkoncu jakies leki na to?

Ja zamowilam torta. Bedzie przy przynajmniej 1/3 drozszy bo wszystko musi byc bez mleka. Mleko i smietana milk free, bez orzechow bo jeden z naszych gosci ma przeokropna alergie.

reklama
Paulina - tak mamy sterydy które Dennis przyjmuje 2 razy dziennie. I ma też lek który przyjmuje przy atakach. Ataki sa jak sie zmeczy albo zdenerwuje. No ale teraz jest chory i ma kaszel i po prostu zaczęło się od tego ze sobie kaszlal przez sen i później nie mógł złapać powietrze. Podobno takie ataki przy przeziębieniach sie zdarzają.

happymum dobrze że nie byłas sama w domu;/ Moja siostrzenica ma astmę i też wiele razy miała ataki duszności;/ Tyle co ona ma leków i inhalatorów to masakra, szkoda ze niektóre dzieci musza sie tak męczyć:(
paulina to chyba duzo za tego torta zaplacisz;/ ja chcę zrobic małemu na urodziny tort z mas lukrowych i oczywiście z ciekawskim georgem, mam czas do stycznia żeby wypróbowac czy mi wyjdzie :p D. ma w listpoadzie ur. to spróbuję zrobić:)

Madzialena - mały ma tylko dwa inhalatory, maskę i syrop (na alergie) ale dodatkowo maść sterydowa, balsam , i płyn do kąpieli na egzeme...także trochę leków niesztety ma

HAPPY boziu ile lekarstw. I to pewnie do konca zycia?
MADZIALENA wole zaplacic wiecej niz zeby Maks dostal ataku albo zeby byl smutny bo nie moze torta zjesc ;-)

Tort bedzie z Minnie

Załączniki

• 1413280027583.jpg
    1413280027583.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 35
Paulina tort sliczny!!! Pewnie ze lepiej zapłacić niz dziecko ma czuć się gorsze. Jeśli chodzi o leki to nie wiadomo. Egzema zazwyczaj przechodzi ok 5 roku życia ale u Dennisa nie wiadomo jak będzie bo S.ma łuszczycę. Co do astmy. Narazie diagnozuja to jako astmę wczesnodziecieca co będzie później to nie wiem. Mój brat ma do dziś a ma 23lata. Z tą różnicą ze jako dziecko tez brał sterysy itp. A teraz wystarcza leki na alergie i inhalator na rozszerzenie oskrzeli (choć go prawie nie urzywa) mam nadzieje że Dennisowi astna chociaż zlagodnieje z wiekiem

Hej

Paulina sliczny tort ;)
Happy a moze za bardzo sie nakrecasz na dzircko? Mowia ze ciaza siedzi pierw w glowie jak przestaniesz myslec intensywnie o tym i odpuscic to moze jednak?

Lucypp mam duzo kolezabek ktore byly w hotelarstwie i to nie tylko pokoje kuchnia recepcja itp jak masz zawod to mozezz wybierac na jakim stanowisku chcesz byc a co do egzaminow to nie nastawiaj sie bo bedzie to i to ... ale rob jak chcesz twoje zycie tylko zmarnowane 4lata :) a po co Ci matura w takim razie? Na kursy studium nie potrzrbujesz jej wystarczy miec lo

Dziewczyny mam serce w gardle :/ tak sie boje isc do tej adwokat ze szok

Co do wypadkow Zu oblala sie kawa a bylam obok :/ chwila nie uwagi i juz tragedia

Heja.

Happy Ja tez mam astme. i tak jak twoj brat leków prawie nie uzywam.No chyba ze mam atak.. lub czuje ze sie zbliza wtedy uzywam wziewów. Oskar znowu jak ma atak to wystarcza mu wentylacja. Chociaz czasami to moze byc za malo. No ale jak do tej pory wystarczała.

bylam z chlopakami u logopedy. potem szybkie zakupy w auchanie. obowiazkowo wizyta w zoologicznym. zaraz do rodzicow moich.

paulina torcik super!:)
olcia będzie dobrze! szybciej to załatwisz i będziesz miała to za sobą:)

U nas przestało padać i idziemy na sapcer, Obiad już zjedliśmy, dzisiaj leniwie ziemniaki, jajka sadzone i sałatka:-)

reklama
Do góry